Λάππας στο enwsi.gr: «Μαζί με τον κόσμο να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α1»

Λάππας στο enwsi.gr: «Μαζί με τον κόσμο να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α1»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλη την χρονιά σε δύο παιχνίδια παίζει η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που μετράει αντίστροφα για τα μπαράζ ανόδου που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο στη Ριζούπολη. Η “Ένωση” πραγματοποίησε μια αήττητη πορεία στην κανονική διάρκεια, τερμάτισε πρώτη χωρίς να χάσει ούτε έναν βαθμό ωστόσο τώρα καλείται να τα δώσει όλα και να πετύχει τον μεγάλο στόχο της χρονιάς που δεν είναι άλλος από την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Ο Νίκος Νεόφυτος κατάφερε φέτος να δημιουργήσει μια ομάδα που έδειξε πως δεν έχει αντίπαλο και αυτό θέλει να επιβεβαιώσει και στα μπαράζ ανόδου που ακολουθούν. Ο αρχηγός, Ηλίας Λάππας επέστρεψε φέτος στην

ΑΕΚ για να οδηγήσει με την εμπειρία του την ομάδα ξανά εκεί που ανήκει. Ο έμπειρος ακραίος μίλησε στο enwsi.gr λίγες ημέρες πριν τα σημαντικότερα ματς της σεζόν και δήλωσε πως η ομάδα είναι έτοιμη για να τα δώσει όλα και να πετύχει τον στόχο της. “Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή χρονιά. Τερματίσαμε αήττητοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και φτάσαμε στους οκτώ του Κυπέλλου, κάτι πολύ σημαντικό για ομάδα της Α2. Πλέον έχουμε μπροστά μας τα μπαράζ ανόδου, όπου θέλουμε να ολοκληρωθεί ιδανικά αυτή η χρονιά και να πανηγυρίσουμε την άνοδο που ήταν και από την αρχή ο μεγάλος μας στόχος”.

 Σε ερώτηση για το αν υπάρχει άγχος για τα παιχνίδια που ακολουθούν ο Λάππας σχολίασε: “Ένα μικρό άγχος πάντα υπάρχει αλλά είναι καλό. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα παρά μόνο τον κακό μας εαυτό. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Έχει έμπειρους παίκτες και είμαστε πανέτοιμοι για τα παιχνίδια αυτά για τα οποία δουλεύουμε άλλωστε όλη την χρονιά” ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: “Πιστεύω πως η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία για να ξεκινήσει από την αρχή μια νέα πορεία στην Α1. Από φέτος άλλωστε μπήκαν οι βάσεις για να παραμείνει ένας κορμός από την φετινή ομάδα και του χρόνου. Διοικητικά υπάρχει σταθερότητα και οικονομικά είμαστε πολύ καλά”.

Ο Λάππας έχει πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα στο βόλεϊ ωστόσο θα ήθελε να συνεχίσει και του χρόνου να φοράει την φανέλα της ΑΕΚ. Άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ τα “κιτρινόμαυρα” αισθήματα του: “Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα και στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι διπλή χαρά για μένα να βρίσκομαι εδώ και να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Εγώ θα ήθελα και όσο αντέχω να βοηθήσω την ΑΕΚ και στην Α1”.

Κλείνοντας έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο : “Έχουμε καλή ομάδα αλλά θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου μας. Ο κόσμος της ΑΕΚ αγαπάει το βόλεϊ, το έχει αποδείξει παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν φέτος λόγω του γηπέδου που ήταν μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι ευκαιρία να έρθει να μας στηρίξει και να ανεβάσουμε όλοι μαζί την ΑΕΚ στην Α1”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X