Μποροβήλος: «Δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό η αρνητική ψήφος μας στην πρόταση της ΑΕΚ»

Μποροβήλος: «Δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό η αρνητική ψήφος μας στην πρόταση της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Για όλα όσα συμβαίνουν τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στον ΣΠΟΡ FM.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
το πλαίσιο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Η απόφαση της διακοπής ήταν της πολιτείας και της επανέναρξης επίσης. Όλες οι ομάδες κατευθυνθήκαμε στην ικανοποίηση των αιτημάτων του υφυπουργού και μαζί με τους αρμόδιους φορείς θα φτιάξουμε ένα πλαίσιο για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ένας πειθαρχικός κώδικας και κάποιες άλλες βελτιώσεις δεν γίνονται μόνο με τέσσερα ζητήματα που είναι σοβαρά και πρέπει να εξετάσουμε. Το νομοθετικό πλαίσιο θέλει δουλειά. Πρέπει να διαφυλάξουμε εμείς το προϊόν μας και πρέπει να βρούμε τρόπους να ξαναγεμίσουν τα γήπεδα και μάλιστα κάποια καλύτερα γήπεδα. Οι μεγάλες ομάδες πάνε το κάρο και πρέπει να βάλουν τη μεγαλύτερη πλάτη για να ομαλοποιηθεί το ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε εμείς, η ΑΕΛ ή τα Γιάννινα αυτοί που δημιουργούμε προβλήματα. Εκτιμώ πως και οι μεγάλες ομάδες έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα».
-την άρνηση του Αστέρα στην πρόταση για κατάργηση της ποινής υποβιβασμού: «Από τη στιγμή που τέθηκε το θέμα στο ΔΣ, η κάθε ΠΑΕ μπορεί να πάρει θέση. Εμείς ως ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης έχουμε πάγια θέση και δεν αφορά αυτό τον Παναθηναϊκό ή κάποια άλλη ομάδα. Πρέπει ο ανταγωνισμός να γίνεται επί ίσοις όροις. Όταν κάποιος είναι συνεπής οφείλει να ανταγωνίζεται άλλους συνεπείς. Δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση με τον τεράστιο σύλλογο που λέγεται Παναθηναϊκός και θα ήταν κάποιος τρελός να πει ότι δεν τον θέλει στη μεγάλη κατηγορία. Οι κανόνες πρέπει να υπάρχουν για όλους και αν δεν εφαρμόζονται πρέπει να υπάρχουν συνέπειες. Το σκεπτικό της απόφασης ήταν να κρατηθούν ίσες αποστάσεις για όλες τις ομάδες. Το αν η πορεία δείξει άλλα πράγματα δεν το ξέρω. Πρέπει κάποια στιγμή να υπάρχουν κανόνες που να μην αλλάζουν σε ένα ομιχλώδες τοπίο. Όταν φέτος ισχύει για την αδειοδότηση αυτό, του χρόνου κάτι άλλο και πάει λέγοντας, δεν γίνεται δουλειά».
-το πρόβλημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων: «Είναι κυρίαρχο θέμα αυτό των τηλεοπτικών. Είναι το πλέον σημαντικό πρόβλημα, που αν δεν βρει λύση σύντομα θα πάει το ποδόσφαιρό μας πολύ πίσω. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ειδικός και να έχει γνώσεις και εξυπνάδα για να καταλάβει ότι αν δεν υπάρχουν έσοδα στο ποδόσφαιρο, οι ΠΑΕ δεν θα μπορούν να παράγουν ένα υγιές προϊόν. Είναι ένα μεγάλο θέμα και ο κύριος λόγος δημιουργίας της Λίγκας ήταν να υπάρχει ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά και να υπάρχει και ροή άλλων εσόδων από χορηγίες κλπ. για να φτιάξουμε κάποια πράγματα. Είναι η τελευταία ελπίδα για να μπορέσει το ποδόσφαιρό μας να κάνει βήματα μπροστά. Χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο θα μιλάμε για ένα πρωτάθλημα με χαμηλό ανταγωνισμό, για λίγα παιχνίδια με ενδιαφέρον και η ομάδα που θα παίρνει το πρωτάθλημα θα παίζει από τον Ιούνιο μπας και βρεθεί στους ομίλους. Οι επιπτώσεις θα είναι παράπλευρες και για όλους. Όλοι είμαστε στην ίδια βάρκα κι αν βουλιάξει δεν θα σωθεί κανένας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X