ΠΑΟΚ: «Αφού υποβιβάστηκε έτσι ο Ηρακλής, άδικο να μείνει ο Παναθηναϊκός!»

Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα… καλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκε να μείνει ως έχει ο κανονισμός σύμφωνα με τον οποίο όποια ομάδα δεν αδειοδοτείται, υποβιβάζεται. Σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που για τον ίδιο λόγο υποβιβάστηκε ο Ηρακλής, θα ήταν άδικο να τροποποιηθεί τώρα ο κανονισμός για τον Παναθηναϊκό.
Η θέση του ΠΑΟΚ για το ζήτημα έχει ως εξής: “Η ιδέα για αλλαγή της ποινής είναι πολύ καλή, αφού ο υποβιβασμός είναι βαριά ποινή. Ο ΠΑΟ είναι ιστορικό σωματείο και η θέση του είναι στην 1η κατηγορία. Από κει και πέρα όμως, όταν πέρυσι έχει υποβιβαστεί ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ηρακλής για τον ίδιο λόγο, είναι άδικο να μείνει ο Παναθηναϊκός.

Αν μπορούσε να βρεθεί λύση να είναι και ο Ηρακλής στην 1η κατηγορία, θα ήμασταν υπέρ. Αλλά υπό αυτές τις συνθήκες είμαστε κατά της αλλαγής της πρότασης ενώ και το σημείο που έρχεται η πρόταση είναι ακατάλληλο. Μπορούμε να ψηφίσουμε τώρα για το 2019-20”.

Πηγή: Sport24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X