Η... μεγάλη Δευτέρα των αποφάσεων που φέρνουν την ΑΕΚ πρώτη με διαφορά!

Η... μεγάλη Δευτέρα των αποφάσεων που φέρνουν την ΑΕΚ πρώτη με διαφορά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και δύο εβδομάδες δεν υπάρχει πρωτάθλημα και ακόμη αναμένονται οι δικαστικές αποφάσεις που θα λήξουν αυτή την «ομηρία» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ η μόνη από τις ομάδες κορυφής που περιμένει… δικαιοσύνη και δεν εμπλέκεται πουθενά ως υπαίτια, γνωρίζει καλά ότι σήμερα (Δευτέρα) οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης αν «πατήσουν» στους κανονισμούς τότε η Ενωση θα είναι πρώτη με διαφορά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Και θα περιμένει τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να πάει μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου. Ενός τίτλου μετά από 24 χρόνια, καθαρά και δίκαια μέσα στα γήπεδα!

Αρχικά σήμερα θα εκδοθεί η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με τα αίσχη της Τούμπας και θα ανακοινωθεί το σκεπτικό από το πρωτοβάθμιο όργανο της Super League  (Σπύρος Καποδίστριας, πρωτοδίκης). Άπαντες περιμένουν τη «βαριά» τιμωρία του ΠΑΟΚ για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο κατά τη διάρκεια του ματς, το ντου του στον πάγκο της ΑΕΚ, τις απειλές του Μίχελ προς τον διαιτητή και τον ρεπόρτερ της Nova. Ετσι, με μια δίκαιη απόφαση η ΑΕΚ παίρνει το παιχνίδι (0-3) και η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει ποινή αφαίρεσης βαθμών για φέτος και του χρόνου, καθώς και τιμωρία έδρας. Αυτό σημαίνει παράλληλα, ότι η Ενωση με τη διαφορά να μεγαλώνει απέναντι στον ΠΑΟΚ πλησιάζει μια… ανάσα από τον τίτλο 5 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Επίσης, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ (πρόεδρος Δ. Σκουτέρης, μέλη Κ. Δεμέστιχας, Κ. Γεωργούλια – άπαντες πρωτοδίκες) αναμένεται να εκδώσει την απόφαση σήμερα για την έφεση του Ολυμπιακός-ΑΕΚ με τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη μετά την λήξη και αν θα διατηρηθεί ή όχι η αφαίρεση 3 βαθμών από τον ΟΣΦΠ.

Τέλος, αναμένεται ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχοντας 15-1 ψήφους υπέρ του σχεδίου με τους κανόνες και τις αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο να ανακοινώσει πότε θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα της Super League.

Και είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν θα (πρέπει να) ανεχθεί οτιδήποτε λιγότερο από… δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X