«Κιτρινόμαυροι» διεθνείς σε όλον τον πλανήτη!

«Κιτρινόμαυροι» διεθνείς σε όλον τον πλανήτη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διανύουμε μέρες φιλικών των Εθνικών ομάδων με έντονο άρωμα… ΑΕΚ! Η χώρα μας αντιμετώπισε σήμερα την Ελβετία (ήττα με 1-0), έχοντας στις τάξεις της τέσσερις παίκτες της Ένωσης. Η ΑΕΚ είχε την μεγαλύτερη εκπροσώπηση στην Εθνική ομάδα, με τον έναν εξ αυτών να ξεκινάει και βασικός. Ο Τάσος Μπακασέτας, ήταν και πάλι στις αρχικές επιλογές του Σκίμπε, δείχνοντας ιδιαίτερα ορεξάτος, ενώ έμεινε στον αγώνα και τα 90΄. Ο Μιχάλης Μπακάκης που κάνει τρομερή χρονιά, επέστρεψε στην «γαλανόλευκη» και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, στο 63ο λεπτό, μαζί με έναν άλλον «κιτρινόμαυρο», τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Στον πάγκο βρέθηκε και ο πορτιέρε της Ένωσης, Βασίλης Μπάρκας. «Κιτρινόμαυρη» εκπροσώπηση είχαμε και στην Εθνική Ελπίδων, με τον Κώστα Γαλανόπουλο, να ξεκινάει βασικός και να δίνει και ασίστ, στην εύκολη επικράτηση (4-0) επί του Σαν Μαρίνο.

Επιστροφές είχαμε και στην Εθνική ομάδα του Ιράν. Ο Σοτζέι Μασούντ κλήθηκε ξανά από τον Κάρλος Κειρόζ, μετά τα γεγονότα στον αγώνα του Πανιωνίου με την Μακάμπι. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ επέστρεψε αρχηγός και βασικός στην Ιρανική ενδεκάδα, στο φιλικό με την Τυνησία και βάζει πλώρη για το Μουντιάλ της Ρωσίας!

Η Βοσνία είχε φιλική αναμέτρηση με την Βουλγαρία και φυσικά βρισκόταν στην αποστολή ο στόπερ της Ένωσης, Όγκνιεν Βράνιες. Όμως, ο «κομάντο» του «Δικεφάλου», δεν αγωνίστηκε, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν ήθελε να ρισκάρει, την στιγμή που  η ΑΕΚ έχει μπει στις τελευταίες στροφές πριν την… κούπα.

Τέλος, εισιτήριο για την Εθνική ομάδα, μέσω της ΑΕΚ, βρήκε και ο Νίκλας Χουλτ! Ο Σουηδός μπακ κλήθηκε από τον Γιάνε Άντερσον για την φιλική αναμέτρηση με την Χιλή, που είναι προγραμματισμένη για αύριο.

Γέμισαν με παίκτες της ΑΕΚ, οι Εθνικές ομάδες και αυτό δείχνει πολλά για την πρωτοπόρο και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X