Οικονομίδου στο blog της στο enwsi.gr: «Ενωμένες για τον κοινό στόχο»

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΑΣΠ Θέτις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο αγωνιστικές απομένουν μόλις για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της preleague και να ξεκινήσουν τα πλέι οφ που θα κρίνουν και το δεύτερο εισιτήριο για την άνοδο στην Α1. Η Θέτιδα σαν πρωτοπόρος είναι αυτή που εξασφάλισε απευθείας την άνοδο και η ΑΕΚ που θέλει να “κλειδώσει” την δεύτερη θέση στα δύο ματς που ακολουθούν, θα διεκδικήσει την άνοδο μέσω των πλέι οφ. Η αρχηγός της ΑΕΚ, Μαρία Οικονομίδου γράφει στο blog της για την παρουσία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια τονίζοντας πως όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο της ανόδου.

“Καλησπέρα σε όλους, Μπαίνουμε σιγά-σιγά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Απομένουν δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ ανόδου. Έχουμε δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία κρίσιμα ματς και φέραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Στα δύο επόμενα παιχνίδια αναζητάμε τους έξι βαθμούς για να “κλειδώσουμε” την δεύτερη θέση και να αποκτήσουμε πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουν αυτά τα παιχνίδια, τόση περισσότερη διάθεση και θέληση υπάρχει. Η χρονιά δεν ήταν εύκολη, είχε πολλές δυσκολίες αλλά είμαι χαρούμενη που καταφέραμε και αντιμετωπίσαμε τα πάντα ενωμένες και παραμείναμε συγκεντρωμένες στον στόχο που μας ενώνει για το καλό της ομάδας. Πάμε για τη νίκη αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Πετρούπολη και όταν τελειώσει η κανονική διάρκεια θα συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στα ματς των πλέι οφ που κρίνεται και όλη η χρονιά. Είμαι σίγουρη ότι στα πλέι οφ το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο και ο κόσμος θα μας δώσει μεγάλη δύναμη. Έχουμε έναν μεγάλο στόχο, να εξασφαλίσουμε την άνοδο και να τελειώσουμε τη χρονιά όλοι ευτυχισμένοι και με την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X