Η ΑΕΚ δεν έχει ούτε ΕΝΑ επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της και... περιμένει

Η ΑΕΚ δεν έχει ούτε ΕΝΑ επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της και... περιμένει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και επιχειρεί με τον «πόλεμο» εντυπώσεων να… σώσει, ότι σώζεται. Αν σώζεται τελικά…

Μετά την εκδίκαση της Παρασκευής στην Super League, ήταν ξεκάθαρη η πρόθεση του ΠΑΟΚ να αποδείξει ότι μετά το ντου του Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο, τις απειλές του Μίχελ στον διαιτητή και το κλίμα τρομοκρατίας στην Τούμπα, όλα ήταν… ήρεμα και μπορούσε να συνεχιστεί το ματς μετά από 1,5-2 ώρες. Κάτι που σαφώς δεν θα μπορούσε να γίνει, με τις συνθήκες και την κατάσταση που είχε προηγηθεί εντός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του ντέρμπι και με τον χαρακτηρισμό «εύλογο χρονικό διάστημα» να έχει παρέλθει προ πολλού.

Αυτό που είναι απόλυτα ξεκάθαρο είναι ότι η ΑΕΚ δεν έχει ούτε ΕΝΑ επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της. Ούτε καν ότι αρνήθηκε να βγει στον αγωνιστικό χώρο, μετά από τις 4 επίσημες τοποθετήσεις του διαιτητή Κομίνη προς τα αρμόδια όργανα.

Πλέον, για τον δικαστή Καποδίστρια υπάρχει το ντου του Ιβάν Σαββίδη, το όπλο, οι μπράβοι του στο γήπεδο, οι απειλές προς τους διαιτητές, προς τον πάγκο της ΑΕΚ, τα όσα έκανε και είπε προς τον Κομίνη ο Μίχελ και όσα έχει υποστηρίξει ο Κομίνης με κάθε τρόπο για τη διακοπή του ντέρμπι. Όπως και ότι η πλευρά της ΑΕΚ, με όλα τα παραπάνω δεν μπορούσε να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο με τέτοιο κλίμα τρομοκρατίας.

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ότι ο δικαστής Καποδίστριας δεν απέρριψε ούτε ένα αίτημα του ΠΑΟΚ (να ερωτηθεί και να απαντήσει ο Κομίνης, υλικό από κάμερες) και ότι τώρα ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με την πρωτόδικη δίκη για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τον Σκολαρίκη κάνει λόγο για «δίκαιη δίκη», «πολύ καλή διαδικασία» και «αναμονή μιας δίκαιης απόφασης».

Και όλα αυτά την ώρα που στην ΑΕΚ δίχως κραυγές, φανφάρες και… εντυπώσεις περιμένουν από την Αθλητική Δικαιοσύνη να… αποδώσει δικαιοσύνη για τα αίσχη της Τούμπας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X