«Ευελπιστούμε να είναι μόνο η αρχή» (VIDEO)

«Ευελπιστούμε να είναι μόνο η αρχή» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To AEK TV βρέθηκε χθες στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ, στη συνέντευξη τύπου για την 1η Επιστημονική Ημερίδα της ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στις 28 Μαρτίου στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Ο πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου κ. Παντελής Νικολάου (επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ) και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και γιατρός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλκης Καλλιακμάνης, παρουσίασαν όλες τις λεπτομέρειες της ημερίδας (με θέμα «Τραυματισμοί οπίσθιων μηριαίων μυών: Από τα επιστημονικά ευρήματα στην κλινική πρακτική») που ήδη έχει προσελκύσει διεθνές επιστημονικό ενδιαφέρον εντός αλλά και εκτός Ελλάδας.

Το βίντεο αυτό δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την πρωτοποριακή αυτή δραστηριότητα της ΑΕΚ, στην οποία θα συμμετάσχουν κορυφαίοι επιστήμονες από την Ελλάδα και την Ευρώπη και στην οποία θα είναι ομιλητής και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X