Οι Ελληνες κάνουν τη διαφορά

Οι Ελληνες κάνουν τη διαφορά
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φέτος είναι η ομάδα των θαυμάτων. Ικανή για το καλύτερο (κατάκτηση κυπέλλου και πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League), αλλά και το χειρότερο (ντροπιαστικές ήττες από ΠΑΟΚ, Λαύριο, Αρη και εσχάτως από τον Πανιώνιο). Βέβαια, ειδικά στο μπάσκετ, τα πάντα έχουν εξήγηση. Στην προκειμένη περίπτωση, το ζήτημα αφορά την παρουσία των Ελλήνων παικτών της “Βασίλισσας” σε αυτά τα ματς. Τα παιχνίδια που δεν είναι αναγκαίο να πάρουν οι ξένοι, αλλά είναι εκείνα που κρίνονται από τους Ελληνες.

Οι αριθμοί, φανερώνουν την απόλυτη αλήθεια. Η ΑΕΚ σκοράρει κατά μέσο όρο 78,95 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από αυτούς τους πόντους, περισσότερους από τους μισούς για να είμαστε ακριβείς, τους πετυχαίνουν οι Ελληνες. Οπως προκύπτει από τη στατιστική, οι Ελληνες της ΑΕΚ σκοράρουν κατά μέσο όρο 43,61 από τους πόντους της ΑΕΚ, ενώ οι ξένοι παίρνουν το υπόλοιπο 35,34.

Αναλυτικά, οι πόντοι των Ελλήνων μοιράζονται κατά μέσο όρο ως εξής: Μωραϊτης 2,67, Βασιλόπουλος 3,83, Καββαδάς 6,54, Λαρεντζάκης 6,83, Μαυροειδής 8,32, Ξανθόπουλος 2,11, Σάκοτα 13,31.

Τι συμβαίνει στις ήττες της ΑΕΚ; Στα περισσότερα ματς – εξαίρεση οι ήττες από Λαύριο και ΠΑΟΚ, όπου οι “ελληνικοί” πόντοι ήταν 40 και 41, αντίστοιχα – δεν υπάρχει ανάλογη συνεισφορά. Στην ήττα από τον Αρη, πέτυχαν 23 πόντους, απέναντι στον Κολοσσό 25. Στη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό 23, με τον Προμηθέα 29 και το ιστορικό χαμηλό με τον Πανιώνιο, όπου προστέθηκαν μόλις επτά πόντοι! Και με τέτοιες επιδόσεις, δεν μπορείς να νικήσεις ούτε τον Πανιώνιο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X