Πήρε το ντέρμπι η Κ20 της ΑΕΚ, 2-1 τον Παναθηναϊκό - Του έσπασε το αήττητο!

Πήρε το ντέρμπι η Κ20 της ΑΕΚ, 2-1 τον Παναθηναϊκό - Του έσπασε το αήττητο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η ΑΕΚ Κ20 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού επικράτησε με 2-1 των “πράσινων”, στο Γαλάτσι. Μάλιστα, αυτή η νίκη γκρέμισε το “τριφύλλι” από την κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία φιγουράρει πλέον ο ΠΑΟΚ.

Η Ένωση παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, με πέναλτι του Θεοχάρη στο 7′, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έκανε την ολική ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους (41′) με κεφαλιά του Μπούση και ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90′ πήρε τη νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιούση.

 

ΑΕΚ Κ20 (Σίμος): Γκίνης, Μωραϊτάκης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Σταμούλης, Ζιώγας, Μπάμπης, Μπότος, Σαρδέλης(62′ Σπηλιώτης), Αντωνίου, Γιούσης(90′ Μούλτσιας), Χριστόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ20 (Φρατζέσκος – Ταράσης): Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος, Ζερβόπουλος, Θεοχάρης, Ντόκο, Βλαχόπουλος, Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης, Κουντουριώτης, Πίσπας, Δημήτρουλας. Έπαιξαν και οι Σούλτσε, Φρατζέσκος καιΑλεξανδρόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X