Το είπε και το έκανε

Μπακάκης: "Όλοι την θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει περάσει ζόρικα, έχει βρεθεί μέσα σε περιπέτεια σοβαρού τραυματισμού, είχε χάσει την θέση του βασικού, έχει κάνει μαγική καλοκαιρινή προετοιμασία, έχει αλλάξει τρεις θέσεις, έχει πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έχει κάνει πάνω από 3200 αγωνιστικά λεπτά από το καλοκαίρι μέχρι τώρα σ’ όλες τις διοργανώσεις. Έχει πάρει στα χέρια του ξανά, την κλήση στην εθνική ομάδα. Η αλήθεια είναι, πως ο Μιχάλης Μπακάκης, τα έχει κάνει όλα. Και ως γνήσιο “τούρμπο”, συνεχίζει ακάθεκτο. Κυρίως διότι είναι από τους σπάνιους ανθρώπους και ποδοσφαιριστές, που ότι λένε, ότι δεσμεύονται, το κάνουν πράξη. Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο Μπακάκης πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, μέχρι και το 2020.

“Έχω περάσει πολλά με την ομάδα αυτή, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω δώσει αυτά που μπορώ. Υπόσχομαι, όμως, ότι θα αποδώσω καλύτερα στο μέλλον και θα βοηθήσω πολύ περισσότερο από εδώ και πέρα. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να επιστρέψω στην εθνική ομάδα”. Τι έχει πετύχει έναν χρόνο μετά. Είναι ξανά στην εθνική και ετοιμάζεται να σηκώσει και το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο με την ΑΕΚ. Ένα “τούρμπο” σε εκτόξευση, με ταβάνι τον… ουρανό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X