Μας... τρολάρουν στα μούτρα μας! -Ανακοίνωσαν απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της ΑΕΚ

Εικόνες από το Παναιτωλικός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με κόσμο θα διεξαχθεί το αποψινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στην Τούμπα, έπειτα από τη μεταμεσονύχτια απόφαση Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία ενημέρωσε πως αναιρέθηκε η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πριν από λίγη ώρα, η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της «Ένωσης» στους χώρους γύρω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων καθώς και η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ ΑΕΚ, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 11-03-2018 και ώρα 19.30 στο γήπεδο Τούμπας, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X