Οι τρεις σωματοφύλακες της πρόκρισης

Οι τρεις σωματοφύλακες της πρόκρισης
Photo Credits: INTIME

Στα σκληρά μιλούν οι σκληροί. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το ματς πρόκληση της ευρωπαϊκής πορείας της κόντρα στη Νίμπουρκ, έχοντας την υποχρέωση της υπέρβασης και της νίκης με +10 πόντους. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη συγκέντρωση και βελτίωση συγκριτικά με όσα έγιναν την Τετάρτη, αλλά και χθες στην Αμαλιάδα. Και βέβαια, να βγουν μπροστά και να δώσουν λύσεις οι τρεις σωματοφύλακες της «Βασίλισσας».

Χάρις, Σάκοτα και Γκριν είναι εκείνοι που από τα χέρια τους θα κριθούν πολλά. Όχι άδικα, δεδομένου πως πρόκειται για τους παίκτες που με την απόδοση τους, αποτελούν βαρόμετρο για την εικόνα της ΑΕΚ. Ειδικά επιθετικά, όπου την Τετάρτη η Ενωση θα χρειαστεί πολλούς εύκολους πόντους, ώστε να ανοίξει την επιθετική ικανότητα της και να φτάσει στην ανατροπή.

Ο Χάρις είναι σταθερά πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ. Το κακό είναι πως σε στιγμές του ματς φαίνεται κουρασμένος και με υπερβολικές επιθέσεις, που κόβονται εύκολα από άμυνες που είναι προσαρμοσμένες πάνω του. Ο Σάκοτα είναι η πιο αξιόπιστη λύση από μακριά, ικανότατος και κοντά στο καλάθι, αλλά πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος και συγκεντρωμένος σε άμυνα και επίθεση. Ακόμα πιο πολύ ο Γκριν, από τα χέρια του οποίου περνά όλο το παιχνίδι και δεν πρέπει να έχει χαμένα λέι απ και πολλά λάθη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X