Πιάνουν δουλειά για Τούμπα

Μπήκε το κλειδί (ξανά) στη μηχανή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δυο μήνες, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γερή δόση ξεκούρασης. Δυο ολόκληρες μέρες να αδειάσουν το κεφάλι τους και να αποφορτίσουν τα πόδια τους. Και από σήμερα επιστρέφουν στα Σπάτα και πιάνουν δουλειά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Με συνολικά τέσσερις προπονήσεις μπροστά τους, για να μπορέσουν να δουλέψουν με την ησυχία τους. Κάτι που επίσης είναι μια πολυτέλεια που δεν είχαν εδώ και πολύ καιρό.

Προφανώς το μυαλό του Χιμένεθ, εκτός από την προετοιμασία του αγωνιστικού πλάνου, είναι και στον Αντρέ Σιμόες, τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον Νίκλας Χούλτ. Και οι τρεις θα ξεκινήσουν από σήμερα μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να καταφέρουν να είναι έτοιμοι και στη διάθεση του Ισπανού, για το ματς της Τούμπας. Τόσο ο αρχηγός της ΑΕΚ, όσο και ο Ουκρανός με τον Σουηδό, είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν, ώστε να μπορέσουν να παίξουν την Κυριακή. Γι αυτό και θα το παλέψουν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X