Τα καλά, τα καλά, τα κουμπαράκια τα καλά

Τα καλά, τα καλά, τα κουμπαράκια τα καλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Εδώ και καιρό, κάθε επικίνδυνη αποστολή του ΠΑΟΚ έχει ονοματεπώνυμο να τη συνοδεύει: Τάσος Σιδηρόπουλος. Ονομα εγγύηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, βρίσκει πάντα τρόπους να τους κάνει χαρούμενους. Ισως επειδή έχει πολλά πράγματα να τον συνδέουν με τον ΠΑΟΚ και τα στελέχη του.

Ας πούμε, εκείνες οι σχέσεις και οι φιλίες που έχει στο Ωραιόκαστρο. Ας πούμε για τις κουμπαριές που κρατούν με παιδικούς φίλους. Ας πούμε για προβεβλημένα στελέχη, που λύνουν και δένουν. Ας πούμε και για το σπίτι που είναι δίπλα στην Τούμπα. Όλα αυτά, μόνο χαλαρά δεν περνούν. Σήμερα, ο Σιδηρόπουλος ξέρει πως δεν τον παίρνει να τα δει πάλι όλα ασπρόμαυρα.

Αυτά για το ματς νωρίς. Εμάς θα μας έρθει ο Αρετόπουλος. Πριν ακόμα καταλαγιάσει ο χαμός με όσα συνέβησαν στην Τούμπα την περασμένη εβδομάδα. Παλιότερα, ελέω του δικού μου, του γκρανκάσα ντε που έλεγε και ο Τίγρης, υπήρχαν ζητήματα. Και φέτος, την ΑΕΚ μόνο καλά δεν την πήγε ο Αρετόπουλος.

Μας είχε ξεπατώσει στα Γιάννινα (θυμηθείτε την αγκωνιά του Χαλκιαδάκη στον Σιμόες και το γκρέμισμα του Λιβάγια έξω από την περιοχή), ενώ είχε και τραγικό πρώτο ημίχρονο στο ματς με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο. Τότε που επηρεάστηκε από τη φασαρία και απέβαλε τον Αραούχο. Σήμερα πάντως, πιστεύω πως θα είναι σωστός και δεν θα έχουμε ζητήματα.

Κλείνω με το – ο θεός να το κάνει – ντέρμπι. Ο Ευαγγέλου πάει εκεί. Εγώ πιστεύω πως θα παίξει για πάρτη του. Είναι η ευκαιρία του μικρού να δείξει πως μπορεί να σταθεί, να κάνει άλματα στη διαιτησία και να πάει μπροστά. Εκτιμώ πως θα πάει καλά και δεν θα μας απασχολήσει.

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X