Με σοβαρότητα για το σερί

Με σοβαρότητα για το σερί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια εύκολη νίκη θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα στις 15:00 τον Πανελλήνιο στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η “Ένωση” έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας, Πανελλήνιο σε ένα ματς που αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον Νίκο Γραμματικό να προχωρήσει σε αλλαγές και να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς. Παρόλα αυτά ο αγώνας χρειάζεται προσοχή απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα και θα αγωνιστεί ανοιχτά απέναντι στην ΑΕΚ. Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας στις τάξεις του “Δικεφάλου” θέλουν να πετύχουν το απόλυτο και να τερματίσουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας έτσι απευθείας το εισιτήριο για τα ημιτελικά των πλέι οφ. Να θυμίσουμε πως φέτος έχει διαφοροποιηθεί καθώς οι δύο πρώτες ομάδες πάνε απευθείας στα ημιτελικά ενώ οι θέσεις 3-6 αγωνίζονται μεταξύ τους με το εισιτήριο για τα ημιτελικά να κρίνεται στις δύο νίκες. Οι δύο ομάδες που θα προκύψουν από τις θέσεις 3-6 μαζί με τις δύο που θα έχουν προκριθεί αυτόματα θα αγωνιστούν και πάλι σε διπλούς αγώνες για την πρόκριση στους τελικούς με τον τίτλο να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ Στάθης Ζαμπούνης αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι σχολίασε πως η ομάδα του έχει μεν τον πρώτο λόγο για τη νίκη ωστόσο θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να φτάσουν εύκολα στο επιθυμητό αποτέλεσμα: «Προερχόμαστε από μία σειρά καλών εμφανίσεων και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί και κρατήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει όπως σε κάθε ματς να παρουσιαστούμε σοβαροί».  Αγωνιστικά η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τον Νίκο Γραμματικό να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X