Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η Λάρισα για την επίθεση του οπαδού στον Λαμπρόπουλο

Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η Λάρισα για την επίθεση του οπαδού στον Λαμπρόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με βαριά καμπάνα κινδυνεύει να τιμωρηθεί η Λάρισα για το χτύπημα του οπαδού στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, λίγο μετά το τέλος του αγώνα. Το συμβάν έγινε ορατή σε όλους, θεωρείται απίθανο να μην έχει γραφτεί στο Φύλλο Αγώνα, ενώ λογικά θα γίνει και χρήση βίντεο, με την συνδρομητική τηλεόραση να έχει απαθανατίσει το συμβάν. Σύμφωνα λοιπόν με τον ΚΑΠ η Λάρισα απειλείται με βαριά τιμωρία, τόσο της έδρας, όσο και αφαίρεσης βαθμών.

Τι αναφέρει ο ΚΑΠ:

«Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς  χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά  προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000)  έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων  χωρίς θεατές δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης  τριών (3) βαθμών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X