Μοράν: «Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα, πρέπει να κερδίσουμε υποχρεωτικά στην ρεβάνς»

Μοράν: «Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα, πρέπει να κερδίσουμε υποχρεωτικά στην ρεβάνς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τελικά έχασε με 2-1 στο χωράφι της Λάρισας και θέλει μόνο την νίκη στην ρεβάνς για να πάρει το εισιτήριο του τελικού. Ο παίκτης της Ένωσης, Έρικ Μοράν μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV , δηλώνοντας ότι στην Ισπανία, η ομάδα που θα είχε τέτοιον αγωνιστικό χώρο, θα έτρωγε πρόστιμο από την Ομοσπονδία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου των «κιτρινόμαυρων»:

Για τον αγωνιστικό χώρο:

«Αν στην Ισπανία υπάρχει ένας τέτοιος αγωνιστικός χώρο η ίδια Ομοσπονδία βάζει πρόστιμο στην ομάδα που έχει τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Δεν ευνοεί κανέναν ούτε φυσικά το ποδόσφαιρο ένα τέτοιο γήπεδο».

Για την ένταση του αγώνα;

«Είναι ένας ημιτελικός Κυπέλλου. Διεκδικείς το επόμενο βήμα για να φτάσεις στον τελικό, είναι λογικό να υπάρχει ένταση».

Για τη ρεβάνς;

«Το σίγουρο είναι ότι παίζουμε στο ΟΑΚΑ και πρέπει να κερδίσουμε υποχρεωτικά. Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς απόψε, αλλά στη ρεβάνς δεν θα έχουμε στα πόδια μας τόσα ματς όσο αυτή την εποχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X