Απίστευτη πρόκληση της Λάρισας, ζητά έλεγχο ντόπινγκ για την ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη πρόκληση της Λάρισας, ζητά έλεγχο ντόπινγκ για την ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια αήθη πρόκληση κατά της ΑΕΚ, δείχνοντας παντελή έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ομάδα που εκπροσώπησε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι και μια εβδομάδα, προχωρά η Λάρισα. Παραμονές του πρώτου ημιτελικού για το κύπελλο, παίρνει λαβή από καφενειακές κουβέντες που επιχειρούν να σπιλώσουν την Ενωση και τους παίκτες της και ζητά τον έλεγχο αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Προφανέστατα και η ΑΕΚ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να αποδεχθεί οιοδήποτε έλεγχο, αλλά δείχνει πολλά, ο προβοκατόρικος τρόπος που αντιμετωπίζουν την κατάσταση. Σπεκουλάροντας επιχειρούν να λεκιάσουν την προσπάθεια της μόνης ελληνικής ομάδας που μέχρι πριν από λίγες μέρες διεκδικούσε τρεις στόχους.

«Λόγω της σπουδαιότητας , αλλά και του εντελώς ασυνήθιστου φαινομένου των συνεχών μυϊκών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, αφού το αποτέλεσμα του θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή της μιας από τις δύο ομάδες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ζητούμε τη διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ σε 4 παίκτες από κάθε ποδοσφαιρική ομάδα στον αυριανό ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ ΑΕΚ», αναφέρει το σχετικό αίτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X