Τζέιμς στο blog του στο enwsi.gr: «Να... χτίσουμε πάνω στο Κύπελλο»

Τζέιμς στο blog του στο enwsi.gr: «Να... χτίσουμε πάνω στο Κύπελλο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλησπέρα σε όλους του φίλους της ΑΕΚ

Χαίρομαι πολύ που θα τα λέμε συχνά από το νέο μου blog στο enwsi.gr.

Αισθάνομαι δικαιωμένος και ταυτόχρονα πολύ χαρούμενος που το καλοκαίρι επέλεξα την ΑΕΚ για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου. Απολαμβάνω να παίζω για την ΑΕΚ όπως και οι συμπαίκτες μου και αυτό φάνηκε και στον Τελικό της Κρήτης.

Όλοι μας θεωρούσαν το αουτσάιντερ, αλλά εμείς δείξαμε τι αξίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι δίκαια στις top της Euroleague. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας, να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά γιατί ακολουθούν δύσκολα ματς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο BCL όπου αντιμετωπίζουμε την Νίμπουρκ.

Το μυαλό μας όμως τη δεδομένη στιγμή είναι στο ματς με τον Κολοσσό. Μία ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να δυσκολέψει οποιονδήποτε και μην ξεχνάμε ότι ηττηθήκαμε στην Ρόδο με τέσσερις πόντους διαφορά. Θέλει προσοχή, να δώσουμε το 100 στις οδηγίες του προπονητή μας και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε, ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος του 1ου γύρου.

Σας χαιρετώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X