Φιλικό ανάμεσα του Δικτύου Προσφύγων και Μεταναστών και της Κ20 παρουσία Μασούντ (ΦΩΤΟ)

Φιλικό ανάμεσα του Δικτύου Προσφύγων και Μεταναστών και της Κ20 παρουσία Μασούντ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με σπουδαίες ενέργειες συνεχίζει να είναι δίπλα στους Πρόσφυγες, δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Αυτή τη φορά θα διεξαχθεί στα Σπάτα συμβολικός φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα του Δικτύου Προσφύγων και Μεταναστών και την ομάδα Κ-20 της ΑΕΚ, με πιθανή παρουσία του Σοτζέι Μασούντ, καθώς πολλά παιδιά έχουν ζητήσει να τον δουν από κοντά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ένας ιδιαίτερων αθλητικών αλλά και κοινωνικών συμβολισμών φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ανάμεσα στην ομάδα του Δικτύου Προσφύγων και Μεταναστών και την ομάδα Κ-20 της ΑΕΚ. Η ομάδα του Δικτύου, που αποτελείται από πρόσφυγες κυρίως από την Αφρική και την Ασία και έχει αναπτύξει πλούσια ποδοσφαιρική δράση με συμμετοχή σε πολλά ανεξάρτητα τουρνουά, θα φιλοξενηθεί στα Σπάτα για έναν σημαντικό από πολλές πλευρές φιλικό παιχνίδι με τους νεαρούς άσους της ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις των κιτρινόμαυρων Ακαδημιών.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/2037436582964476

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X