Άξιζε κάτι καλύτερο η ΑΕΚ, έχασε με 3-1 σετ από την Θέτιδα

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΑΣΠ Θέτις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη ευκαιρία να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Βούλα έχασε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από την Θέτιδα για την 18η αγωνιστική της preleague. Η “Ένωση” πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να προηγηθεί με 25-21 αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Οι “κιτρινόμαυρες” στάθηκαν πολύ καλά στο παιχνίδι τουλάχιστον στα τρία πρώτα σετ τα οποία και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο σετ η “Ένωση” ήταν πραγματικά ανώτερη αιφνιδιάζοντας την γηπεδούχο.

Με πολύ καλή υποδοχή και πίεση στο σερβίς η ομάδα προηγήθηκε εύκολα με 25-21. Στο δεύτερο σετ η Θέτιδα προηγήθηκε με 18-14 αλλά οι “κιτρινόμαυρες” αντέδρασαν σωστά. Με πολύ καλό μπλοκ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 21-21 με την ομάδα της Βούλας να “φορτσάρει” στο τέλος κερδίζοντας με 25-22 και ισοφάρισε σε 1-1 σετ. Το τρίτο σετ ήταν ντέρμπι με την Θέτιδα να έχει το ελαφρύ προβάδισμα και την ΑΕΚ να ακολουθεί. Ισοφάρισε σε 23-23 αλλά εκεί η αντίπαλη ομάδα με δύο σερί πόντους πήρε τη νίκη με 25-23. Κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι καθώς η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα και την δύναμη για να συνεχίσει την προσπάθεια, χάνοντας στο τέταρτο σετ με 25-14.

Τα σετ: 21-25, 25-22, 25-23, 25-14

ΘΕΤΙΔΑ (Λυκογιάννη): Δρακουλίδου, Χρήστου, Κιουτσιούκη, Γιοβάνη, Αργυροπούλου, Σιρίνινα / Ξηνταρά (λ), Βενέτη, Γαλανού.

ΑΕΚ (Σαμαράς): Μπίσκου, Μαλουσάρη, Χρυσομάλλη, Οικονομίδου, Γκρέκα, Ζίγκα / Μπελιά (λ), Αντωνιάδη, Γεωργακοπούλου, Σουβαλιώτη, Βυζαντινού, Λύρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X