Πέρρος: «Τελικός με Δούκα»

Πέρρος: «Τελικός με Δούκα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θα δώσει μια σημαντική αναμέτρηση με τον ΑΣΕ Δούκα, στο πλαίσιο 17ης αγωνιστικής της Handball Premier, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο κλειστό γήπεδο του Καματερού στις 15:30 το μεσημέρι. Η Ένωση αν και ηττήθηκε στον α’ γύρο του πρωταθλήματος στις 12 Νοεμβρίου,δεν γνώρισε άλλη ήττα απο εκείνο το σημείο και μετά στην Handball Premier, ενώ προέρχεται και από τη μεγάλη πρόκριση επί της Γκέζτεπε για το Challenge Cup. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται πλέον σε ρυθμούς ντέρμπι κι ετοιμάζονται για το κρίσιμο ματς με την ομάδα των εκπαιδευτηρίων.

«Είναι ένας τελικός για εμάς, έχουμε αφήσει πίσω την πρόκριση στο Challenge Cup. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και κομβικό παιχνίδι. Έχουμε καλή ψυχολογία και στόχος μας είναι η νίκη για να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας» σχολίασε στο e-handball.gr ο πλέι μέικερ της ΑΕΚ Γιώργος Πέρρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X