Βράνιες: «Όλοι μαζί μια γροθιά για το νταμπλ»

Βράνιες: «Όλοι μαζί μια γροθιά για το νταμπλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όγκνιεν Βράνιες κάλεσε μέσω της κάμερα της Nova τους φιλάθλους της ΑΕΚ να στηρίξουν την ομάδα του, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 22ης αγωνιστικής και δήλωσε χαρούμενος. Παράλληλα, τόνισε πως πίστευε ότι η ΑΕΚ θα έπαιρνε την πρόκριση στο Κίεβο, κόντρα στη Ντιναμό.

Αρχικά, ο Βράνιες δήλωσε για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερος παίκτης της προηγούμενης αγωνιστικής: «Για εμένα είναι σημαντικό να με ψηφίζουν οι δικοί μου φίλαθλοι, αλλά ευχαριστώ και τους φιλάθλους των άλλων ομάδων».

Σχετικά με την αναμέτρηση της ΑΕΚ στο Κίεβο δήλωσε: «Πράγματι πίστευα ότι θα περάσουμε και τα δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα μήνυμα πως θα πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα ως ομάδα και μείναμε αήττητοι έως το τέλος».

Ο Βράνιες δήλωσε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Όλους τους αγώνες θα πρέπει να κοιτάζουμε όπως τη Ντιναμό. Δεν έχει σημασία αν είναι ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος ή ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να προσπαθήσουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του προς τους φιλάθλους της ΑΕΚ: «Να πάμε όλοι μαζί μια γροθιά, κόσμος ομάδας να κερδίσουμε όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος και να βγούμε νικητές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X