Ανδριόπουλος: «Το γήπεδο θα αναβαθμίσει την πόλη, θα εκτοξεύσει την ΑΕΚ»

Ανδριόπουλος: «Το γήπεδο θα αναβαθμίσει την πόλη, θα εκτοξεύσει την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σημασία που θα έχει το νέο γήπεδο για την ΑΕΚ, τη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και για τη διατήρηση της μνήμης του μικρασιατικού πολιτισμού, αναφέρθηκαν σε ομιλίες τους ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Dimand SA που έχει αναλάβει το έργο της «Αγια-Σοφιάς», ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος Δημήτρης Παντέλας και η εκπαιδευτικός Κωνσταντίνα Σόγια, στην εκδήλωση για την «Αγια-Σοφιά» που διοργάνωσε η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού της ΑΕΚ στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας στη Νέα Ιωνία.

Ο κ. Ανδριόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η έλλειψη του γηπέδου πλήγωσε τα συναισθήματα του κόσμου της ΑΕΚ. Μαζί με το Δημήτρη Μελισσανίδη καταστρώσουμε το 2013 ένα πλάνο που ως κύριους άξονες είχε τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και την ανυποχώρητη στάση σε όλα τα εμπόδια. Και αυτό το πλάνο αποδίδει. Ευχαριστούμε τον κ. Σπίρτζη για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και για την άδεια»

«Μου κάνει εντύπωση που δεν είναι εδώ οι δήμαρχοι της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Ιωνίας. Και δεν το λέω ειρωνικά. Το γήπεδο και η υπογειοποίηση θα αλλάξουν όλη την πόλη. Η Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει ξανά το επίκεντρο. Το γήπεδο θα εκτοξεύσει και την ομάδα. Ο Δήμος ακόμα δεν έχει γνωμοδοτήσει για ζητήματα που αφορούν την πόλη του. Και ας είναι κάτι που δεν επηρεάζει πλέον, αφού εμείς προχωράμε το project κανονικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X