Χατσκέβιτς: «Δεν μας ενδιαφέρουν οι απουσίες της ΑΕΚ, θέλουμε την πρόκριση»

Χατσκέβιτς: «Δεν μας ενδιαφέρουν οι απουσίες της ΑΕΚ, θέλουμε την πρόκριση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντρ Χατσκέβιτς μίλησε για την αυριανή ρεβάνς της ομάδας του με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου:

Για την κατάσταση κάποιων παικτών του που είχαν προβλήματα: «Ο Γκονζάλες είναι έτοιμος, για τον Μποκανί οι γιατροί δεν θεωρούν ότι είναι έτοιμος, ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να παίξει και θα κάνει ατομικό πρόγραμμα για δυο με τρεις εβδομάδες ακόμη. Ο Πεβάριτς επίσης, παρότι θα προπονηθεί σε λίγο με την ομάδα, δεν θα είναι έτοιμος».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες όπως ο Βράνιες και Λιβάγια και αν αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τη Ντιναμό: «Σε καμία περίπτωση. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν έχει σημασία ότι κάποιοι από τους σημαντικούς παίκτες της ΑΕΚ δεν θα αγωνιστούν».

Για την ετοιμότητα του Ζαμπράνο: «Ο Ζαμπράνο κάνει προπονήσεις δύο φορές την ημέρα, αλλά για το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι έτοιμος. Δε θα παίξει».

Για τα χρώματα με τα οποία θα αγωνιστεί η Ντιναμό αύριο: «Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αυτό, είναι των διαιτητών να αποφασίσουν».

Για τη φυσική κατάσταση στην οποία πιστεύει ότι θα είναι η ομάδα του μετά το πρώτο ματς: «Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τρέξαμε 117 χιλιόμετρα, περισσότερα από προηγούμενα παιχνίδια. Ό σον αφορά την τεχνική θα ήθελα να δω περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X