Golden… ξένοι
Photo Credits: INTIME

Στον τελικό είναι οι παίκτες που πήραν την ΑΕΚ στις πλάτες τους. Οι ξένοι της Ενωσης κόντρα στον Ολυμπιακό έφτασαν στο… ταβάνι τους και όλοι μαζί ανέβασαν επίπεδο την ΑΕΚ και έκαναν τη διαφορά απέναντι στον ΟΣΦΠ που είχε τους αντίστοιχους ξένους του σε κάκιστη μέρα στην Κρήτη.

Η ΑΕΚ για πρώτη φορά δείχνει να έχει πετύχει… διάνα σε όλες τις επιλογές ξένων της. Ποιοτικοί, διψασμένοι, έτοιμοι να αρπάξουν κάθε ευκαιρία από τα μαλλιά. Και το απέδειξαν στο παρκέ.

Μετά από αρκετές άστοχες επιλογές από το 2014 μέχρι φέτος, η ΑΕΚ βλέπει Μάνι Χάρις, Ντελρόι Τζέιμς, Μάικ Γκριν, Βινς Χάντερ και Κέβιν Πάντερ. Πέντε Αμερικάνοι από… χρυσάφι.

Πρώτος και καλύτερος το… βαρύ πυροβολικό Μάνι Χάρις με 17π, 4ρ, 1ασ. που στα δύσκολα ήξερε να βάζει την μπάλα στο καλάθι απέναντι σε πιεστικές άμυνες.

Ο Μάικ Γκριν οργάνωνε υποδειγματικά (6π, 7ασ, 1 κόψιμο και 5ρ), ο Βινς Χάντερ οργίασε επιθετικά (15π, 3ρ, 2 κλεψίματα), ο Κέβιν Πάντερ (14π, 3ρ, 2ασ) και πάντα πολύτιμος Τζέιμς (11π, 3ρ, 2ασ, 1 κλέψιμο και καθοριστική άμυνα στον Σπανούλη στην τελευταία επίθεση).

Και τώρα στα… πιο σπουδαία του Basketball Champions League και στα κρίσιμα ματς πρωταθλήματος, θα κάνουν τη διαφορά για την ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X