Επική ατάκα Μοράις: «Είμαι προπονητής ηγέτης με όραμα!»

Μοράις: «Δεν μας βοήθησε το γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τιμόνι της Μπάρνσλεϊ ανέλαβε και επίσημα την προηγούμενη Παρασκευή ο Ζοσέ Μοράις.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός της ΑΕΚ εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου, όπου μίλησε για τις βλέψεις του στην αγγλική ομάδα ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Μάλιστα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος και σίγουρος πως θα καταφέρει να τα αντεπεξέλθει περίφημα, τονίζοντας πως θεωρεί τον εαυτό του προπονητή ηγέτη που αρέσκεται στις προκλήσεις.

«Αγαπώ τις προκλήσεις. Ο τρόπος ζωής μου είναι να αναλαμβάνω προκλήσεις αλλά και να προκαλώ τους άλλους σχετικά με το τι θεωρούν οι ίδιοι πιθανό. Για αυτό αποφάσισα να αναλάβω την Μπάρνσλεϊ. Πρέπει να βελτιώσουμε την τωρινή κατάσταση και να εμφανιστούμε βελτιωμένοι. Βρίσκομαι εδώ για να επαναφέρω την πίστη και να βοηθήσω την ομάδα να πλησιάσει στο στόχο της» τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τον εαυτό του λέγοντας πως: «Είμαι κάτι περισσότερο από ένας προπονητής. Είμαι ηγέτης και τεχνικός με όραμα. Όχι μόνο σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και με τον τρόπο ζωής και με το να πιστεύω πως τα πράγματα μπορούν να γίνουν μεγαλύτερα και καλύτερα».

Τέλος σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει την πρόκληση της Μπάρνσλεϊ πρόσθεσε πως «την θεωρώ ως ένα μακροχρόνιο πρότζεκτ και αυτός είναι ο βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα πρότζεκτ 18 μηνών για την ώρα, ωστόσο στη σκέψη μου είναι πολύ περισσότερο».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X