Βασιλακάκης: «Με τον ΠΑΟΚ είναι... ιδιαίτερα ματς γιατί με τους δανεικούς του αποδυναμωνόμαστε»

Βασιλακάκης: «Με τον ΠΑΟΚ είναι... ιδιαίτερα ματς γιατί με τους δανεικούς του αποδυναμωνόμαστε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασιλακάκης του Ατρομήτου ως… ουδέτερος και τρίτος, είπε την αλήθεια. Αυτό που βλέπουν όλοι, ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος. Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ η ομάδα του στα ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ… αποδυναμώνεται λόγω των πολλών δανεικών!

Χαρακτηριστικά ο μέσος του Ατρομήτου είπε στα κανάλια Novasports για την μάχη του τίτλου «Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή. Τον ΠΑΟΚ τον θεωρώ πολύ καλή ομάδα, αλλά τα παιχνίδια μαζί του είναι ιδιαίτερα, λόγω των δανεικών παιδιών που έχουμε. Οπότε κατευθείαν η ομάδα αποδυναμώνεται και δεν μπορώ να μπω σε σύγκριση. Νομίζω, ότι η Ένωση είναι η πιο δυνατή ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Όπως έγιναν τα πράγματα, το πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αυτήν τη στιγμή όμως, όποιος κάνει προγνωστικά μπορεί να πέσει έξω. Θα κριθούν πολλά στο ματς των Δικέφαλων στην Τούμπα. Ωστόσο έχουν αμφότεροι πολύ δυνατά ματς. Η ΑΕΚ έρχεται στο Περιστέρι, ενώ τους έχουμε νικήσει στον πρώτο γύρο και ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τρίπολη, η οποία έχει κόψει βαθμούς από Ένωση και Ολυμπιακό. Αυτά τα ματς θα είναι εξίσου κομβικά για την έκβαση του πρωταθλήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X