Χιμένεθ στους παίκτες: «Πρώτα νίκη με την Ξάνθη, μετά νίκη στο Κίεβο»

Μία νέα ΑΕΚ κάθε φορά! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πράγματα πλέον στο μυαλό του Μανόλο Χιμένεθ, είναι ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ έχει μόνο τελικούς. Και σ’ αυτούς τους τελικούς θα πρέπει να παίρνει μόνο νίκες. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Αυτό το μήνυμα έστειλε στους ποδοσφαιριστές του σήμερα ο Ισπανός τεχνικός, τονίζοντας για μια ακόμα φορά, πως όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι, διότι θα χρειαστεί να βοηθήσουν.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και για την προσπάθεια και για το γεγονός πως καταφέρατε να μην αφήσετε να χαθεί ένα τέτοιο ματς. Μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μόνο τελικούς μπροστά μας. Ξέρω πως είστε κουρασμένοι και πως είναι δύσκολο. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Μόνο να πηγαίνουμε για να κερδίσουμε κάθε ματς. Βλέπετε πως όλοι χρειάζεστε. Και όλοι θα χρειαστείτε. Γι αυτό και πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι. Πάμε τώρα πρώτα να κερδίσουμε την Κυριακή στην Ξάνθη και μετά πάμε για να κερδίσουμε στο Κίεβο» ήταν μεταξύ άλλων, τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X