Με διαφορά το…κλαρίνο της χρονιάς

Χύθηκαν δάκρυα χαράς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπήρξαν πολλά. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις τεράστιες νίκες επί του Ολυμπιακού. Η ΑΕΚ τον έβαλε στα σχοινιά, τον κοπάνησε μέχρι να πέσει κάτω. Εσείς, κληθήκατε να επιλέξετε μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης», για το αποτέλεσμα που σας…γλύκανε περισσότερο. Και δίχως κανένα περιθώριο αμφιβολίας, αναδείξατε ως μεγαλύτερη στιγμή των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό (με το εντυπωσιακό ποσοστό του 60%), το…κλαρίνο της χρονιάς στο Φάληρο για το πρωτάθλημα με τις γκολάρες των Τσιγκρίνσκι και Γιακουμάκη.

Αμέσως μετά στις προτιμήσεις σας, ακολούθησε – με 35% – η επική ανατροπή του πρώτου γύρου και η επικράτηση με 3-2 στο ΟΑΚΑ, όταν η ΑΕΚ γύρισε παιχνίδι που βρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα. Πολύ πιο πίσω, μόλις στο 3%, ήταν η κυπελλική επικράτηση με 2-1 στο ΟΑΚΑ που σφράγισε την πρόκριση στα ημιτελικά, ενώ ελάχιστες ψήφους έλαβε η σβηστή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο στο Καραϊσκάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X