«Game of Thrones»: Αν περιμένατε τη συνέχεια των βιβλίων το 2018, χάσατε...

«Game of Thrones»: Αν περιμένατε τη συνέχεια των βιβλίων το 2018, χάσατε...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν μας δουλεύει χοντρά. Όλους μας. Από το 2011 που κυκλοφόρησε «Ο Χορός των Δράκων», το πέμπτο βιβλίο της σειράς «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» – πάνω στην οποία βασίζεται το «Game of Thrones – έχουν περάσει επτά χρόνια. Και η κυκλοφορία του έκτου, με τίτλο «Οι Άνεμοι του Χειμώνα» όλο και αναβάλλεται, όλο και καθυστερεί.

Εκεί που ήμασταν σίγουροι ότι θα το διαβάσουμε φέτος, ο Μάρτιν μας πληροφορεί ότι αυτόν τον καιρό δεν ασχολείται με τους «Ανέμους του Χειμώνα», αλλά με ένα έργο δύο τόμων γύρω από τη δυναστεία των Ταργκάριεν. Αυτό το spin-off της βασικής σειράς βιβλίων θα τιτλοφορείται «Fire and Blood» και ο πρώτος τόμος θα πρέπει να κυκλοφορήσει πριν από τους «Ανέμους». Επομένως μην περιμένετε να διαβάσετε το έκτο «Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» πριν από το 2019.

 Όλα αυτά προέκυψαν κατά τύχη από κάποια σχόλια στο blog του Αμερικανού συγγραφέα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X