ΑΕΚ με ισορροπία που θα κάνει…πάρτι

ΑΕΚ με ισορροπία που θα κάνει…πάρτι
Photo Credits: INTIME

Σε μια συνέντευξη χιλιάδων λέξεων, όπως αυτή που παραχώρησε ο Μάκης Αγγελόπουλος, είναι εύλογο πως υπάρχουν πράγματα που χάνονται μέσα στην ιεράρχηση των θεμάτων. Στην τοποθέτηση του προέδρου της ΑΕΚ όμως, υπήρχε μία παράμετρος που είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσα θα πρέπει να περιμένουν οι Ενωσίτες μέσα στο γήπεδο.

«Πλέον είμαστε πιο ισορροπημένοι, με την προσθήκη του Βασιλόπουλου, του Χάντερ και του Πάντερ. Θα πάμε πολύ καλύτερα πιστεύω. Η αγωνία μας ήταν να ανοίξει η ρακέτα, να μην παίζουν όλοι man-to-man τον Σάκοτα και κλείνει η ρακέτα. Όταν ανοίξουν οι αποστάσεις, κάποιοι θα κάνουν party στο ένας εναντίον ενός, θα αλλάξει όλο το παιχνίδι μας», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης.

Το θέμα της ισορροπίας είχε επισημανθεί πολλάκις το προηγούμενο διάστημα. Η ΑΕΚ δεν είχε βάθος στην περιφέρεια της και παράλληλα δεν είχε λύσεις με μακρινό σουτ που θα μπορούσαν να ανοίγουν τις αντίπαλες άμυνες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι ομάδες να κλείνουν μέσα στη ρακέτα τους, να μπλοκάρουν τα μακρινά σουτ του Σάκοτα και να πιέζουν τον Γκριν, προκαλώντας ασφυξία στην ΑΕΚ.

Αυτό πλέον αλλάζει και κόντρα στο Ρέθυμνο – μολονότι ο Πάντερ μετρούσε μόλις δύο 24ώρα με την ομάδα – φάνηκαν τα πρώτα δείγματα. Κατά πρώτον, ο Αμερικανός μπορεί να βοηθήσει στο κατέβασμα της μπάλας και να είναι στην ίδια πεντάδα με Γκριν και Χάρις. Παράλληλα, απειλεί από μακριά, ενώ σε αυτό το κομμάτι συμβάλει καθοριστικά και ο Βασιλόπουλος. Παίκτες που ανοίγουν την αντίπαλη ρακέτα και πλέον έχει μεγαλύτερο χώρο δράσης ο Χάντερ, που βάζει 10+ πόντους σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X