Μορόζιουκ: «Είμαστε 100% έτοιμοι για το ματς με την ΑΕΚ»

Εικόνες από την συνέντευξη Τύπου της Ντιναμό Κιέβου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες της Ντιναμό Κιέβου έχει προετοιμαστεί καταλλήλως για το εκτός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΚ για το Europa League, σύμφωνα με τον Μίκολα Μορόζιουκ.

Ο έμπειρος αμυντικός επισήμανε πως γνωρίζει πως παίζει η Ένωση, τονίζοντας πως περιμένει πίεση από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαστε καλά προετοιμασμένοι να αντέξουμε την πίεση, είδαμε την ΑΕΚ, είμαστε σοβαροί, φυσικά θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε την πίεση. Η ΑΕΚ είναι μια σκληρή ομάδα και επιθετική και αρκετά οργανωμένη. Γνωρίζουμε πως ο προπονητής μας ήταν στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, είδε την ΑΕΚ, εμένα όχι δεν με έχουν ενοχλήσει σκάουτερ της ΑΕΚ.

Πρέπει να πω ότι έχουμε παίξει αρκετά φιλικά και είμαστε 100% έτοιμοι, ελπίζω να παίξουμε στα ίσα με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει πρωτάθλημα και κύπελλο, έχουν ρυθμό, έχουν πλεονέκτημα αλλά εμείς θα παίξουμε όσο δυνατόν γίνεται να μην υστερήσουμε. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει με τον Τσιγκρίνσκι για πληροφορίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X