Χουλτ: «Σημαντική νίκη, θα σκοράρει την επόμενη φορά ο Αραούχο»

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκλας Χουλτ, στο ντεμπούτο του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, αποδείχθηκε γουρλής, καθώς και η ΑΕΚ κέρδισε τον Αστέρα και ο ίδιος ψηφίστηκε  MVP του αγώνα. Ο Σουηδός μπακ, εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας και αναφέρθηκε και στον Σέρχιο Αραούχο, τονίζοντας ότι θα σκοράρει στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη της Ένωσης:

«Σημαντική νίκη για εμάς, δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι, αλλά είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα που πήραμε. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και ήταν λογικό να αγχωθούμε, αλλά ο αντίπαλος δεν μας απείλησε και κρατήσαμε τη νίκη. Στηρίξαμε τον Αραούχο, το σημαντικό ήταν ότι βρισκόταν μέσα στις φάσεις. Δεν τις έβαλε σήμερα, θα τις βάλει την επόμενη φορά. Σήμερα προσπάθησα, ήταν αρκετά δύσκολο για μένα, θα χρειαστώ λίγο καιρό. Το θετικό είναι ότι γνωρίζω την πόλη, γνωρίζω την ομάδα, γνωρίζω τους αντιπάλους. Στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα. Έχουμε καλούς παίκτες, καλή ομάδα καλό προπονητή και θέλω να βοηθήσω στην ΑΕΚ όσο περισσότερο γίνεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X