Μέσα σε έναν χρόνο, η ΑΕΚ έχει γλεντήσει τέσσερις προπονητές του Ολυμπιακού! (VIDEO)

Είναι η καλύτερη ομάδα και κάνει πλακίτσα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουσιαστικά η ΑΕΚ τελείωσε τον Ολυμπιακό στην  προχθεσινή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Μέσα σε τέσσερις μέρες, τον πέταξε εκτός Κυπέλλου και πιθανότατα και εκτός Πρωταθλήματος, δείχνοντας και πάλι ότι έχει καλύτερη ομάδα από τους «ερυθρόλευκους». Τι  απέμεινε στους Πειραιώτες, ένα Λιγκ Καπ…

Η Ένωση φέτος έχει αναπτύξει μια πελατειακή σχέση με την ομάδα του Λιμανιού. Τέσσερα ματς για πρωτάθλημα και Κύπελλο, τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Η ΑΕΚ έχει πάρει τα ματς με τους πιο απίθανους τρόπους, δύο επικές ανατροπές και ένα… καρδιοχτύπι προχθές. Ο προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, μπορεί να ανακατεύει την τράπουλα σε κάθε παιχνίδι, όμως το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο, η ΑΕΚ κάνει πάρτι απέναντι στον Ολυμπιακό!

Η ΑΕΚ και ο Μανόλο έχουν καταφέρει και κάτι άλλο απέναντι στον Ολυμπιακό. Μέσα σε έναν χρόνο, έχουν νικήσει τέσσερις διαφορετικούς προπονητές των «ερυθρολεύκων».

Πρώτο «θύμα» ο Σερ Τάκης:

Στις 13 Απριλίου 2017, ΑΕΚ και Ολυμπιακός, διασταύρωναν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με φόντο μια θέση για τον μεγάλο τελικό. Ο Τάκης Λεμονής είχε γυρίσει στο Λιμάνι για 58η φορά και ήλπιζε στην πρόκριση. Ο αρχιτέκτονας της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ, πήρε το δίπλωμα του Σερ και η Ένωση με τα γκολ του Αραούχο και του Πατίτο, ολοκλήρωνε το πρώτο πάρτι στο Φάληρο, από τα πολλά που θα ακολουθούσαν.

Η ΑΕΚάρα με απίθανη ανατροπή, έστειλε στο ταμείο ανεργίας τον Χάσι:

Είναι από τα ματς που θα θυμούνται για πολλά χρόνια στο Λιμάνι. Στις 24 Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 2-0 και πίστευαν ότι θα έφευγαν με το «διπλό». Μέχρι που μίλησε ο Λάζαρος. Ο Έλληνας διεθνής μείωσε σε 1-2 και ισοφάρισε για την ΑΕΚ με απίθανη εκτέλεση φάουλ, με τον Καπίνο ακόμα να ψάχνει την μπάλα. Την ιστορική ανατροπή, υπέγραψε ο αρχηγός, Πέτρος Μάνταλος, έπειτα από μαγική ασίστ του Μάρκο Λιβάγια. Δεύτερο πάρτι και ο Μπέσνικ Χάσι έφυγε νωρίτερα για να προλάβει το αεροπλάνο.

Γκαρθία, ο επόμενος:

Και ήρθε η ώρα του Όσκαρ Γκαρθία. Πριν από λίγες μέρες, η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στο Καραΐσκάκη και έφυγε με το «διπλό» όπως της αρέσει, με ανατροπή. Ο Ολυμπιακός πίστεψε στη νίκη μετά το γκολ του Καρίμ, όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ρουκέτα του Τσιγκρίνσκι και 1-1, με τον Γιακουμάκη στο 94΄ να κερνάει… λουκουμάκι! Ο Έλληνας φορ της Ένωσης υπέγραψε το διπλό τίτλου της ΑΕΚάρας και προκάλεσε μαζικές λιποθυμίες στο Φάληρο. Λογικά, ο Μποτία, ακόμα θα κλαίει (όπως είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης).

Και ο Κόντης προσκύνησε την ΑΕΚ:

Στη ντέρμπι του Κυπέλλου, ο Όσκαρ Γκαρθία απουσίαζε από το παιχνίδι, λόγω προβλήματος υγείας. Στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» έκατσε ο Χρήστος Κόντης μαζί με τον Αντόνιο Βιθέντε Πούτσε. Η ΑΕΚ έριξε άλλη μία σφαλιάρα στην ομάδα του Πειραιά, πετώντας την εκτός κυπέλλου. Η Ένωση με γκολ του Λάζαρου και του Αραούχο που θύμισε Ντέμη, βύθισε τους «ερυθρόλευκους» στην εσωστρέφεια. ΤΟ ΟΑΚΑ πήρε «φωτιά», βλέποντας την ΑΕΚ να ταπεινώνει ξανά τον Ολυμπιακό!

Η αρμάδα του Μανόλο συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της και στις τρεις διοργανώσεις. Τελείωσε την ομάδα του Λιμανιού όπου την βρήκε και στρέφεται πλέον στις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από το ματς με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ, όπου πρέπει να υπάρξει μαζική προσέλευση του κόσμου.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X