Χουλτ: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

Χουλτ: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Nίκλας Χουλτ αποτέλεσε την τρίτη και τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ στην περίοδο του Ιανουαρίου υπογράφοντας την τελευταία μέρα προκειμένου να αποτελέσει ένα ακόμα πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα του Μανόλο Χιμένεθ για το δεύτερο μισό της περιόδου. Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός αποτελούσε για πολλούς τον κορυφαίο αριστερό μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος όσο αγωνιζόταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και άνοιξε ο ίδιος με τη δική του επιθυμία το δρόμο για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ την οποία προτίμησε απ’ όλες τις υπόλοιπες επιλογές, που υπήρχαν για την καριέρα του μετά το δεδομένο φινάλε της συνεργασίας του με τους «πράσινους». Ηρθε σε μία ομάδα στην οποία βρήκε και συμπατριώτες αλλά και φίλους του από το ποδοσφαιρικό του παρελθόν και όπως ο ίδιος δηλώνει στο official match programme του σημερινού αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έχει ήδη αρχίσει να απολαμβάνει την παρουσία του στα Σπάτα!

-Δήλωσες την ημέρα που υπέγραψες το συμβόλαιό σου με την ομάδα ότι η ΑΕΚ αποτελούσε για εσένα την καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας σου. Δεν ξέρω πως κύλησαν για εσένα οι πρώτες σου μέρες στο περιβάλλον της νέας σου ομάδας…

-«Όλα είναι πολύ καλά, θα έλεγα εξαιρετικά, οι πρώτες μέρες και οι πρώτες μου προπονήσεις ήταν πολύ καλές, όπως και το νέο μου περιβάλλον. Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα δεν το ήξερα, αλλά τώρα που το ζω μπορώ να πω ότι οι εγκαταστάσεις είναι θαυμάσιες και σε εμπνέουν για καλή δουλειά. Και αυτό είναι που θέλω από εδώ και πέρα. Να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την νέα μου ομάδα, αλλά και να συνεχίσω και εγώ να αναπτύσσομαι σαν ποδοσφαιριστής».

-Η υποδοχή από τους νέους σου συμπαίκτες;

-«Είχα πραγματικά ζεστή υποδοχή από τους νέους μου συμπαίκτες, κάποιους εκ των οποίων τους γνώριζα προσωπικά. Και τον Αϊντάρεβιτς και τον «Κλώνα» (Κλωναρίδης) με τον οποία υπήρξαμε συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, σε βοηθάει να προσαρμοστείς, αλλά βεβαίως οι πρώτες μέρες είναι πάντα διαφορετικές αφού πρέπει γρήγορα να γνωρίσεις το νέο σου περιβάλλον, να δεις πώς λειτουργεί και να μάθεις τους ανθρώπους γύρω σου. Όλα, όμως, από την πρώτη στιγμή εξελίσσονται απόλυτα ικανοποιητικά για εμένα».

-Την ΑΕΚ την γνώριζες σαν αντίπαλος, την έχεις αντιμετωπίσει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ποια είναι η άποψή σου;

-«Ανέκαθεν είχα πολύ καλή άποψη για αυτό το club. Το επίπεδο της ομάδας είναι πολύ υψηλό, αυτό μπορείς να το καταλάβεις, πρόκειται για μία ομάδα με ποιότητα που είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Όταν την έβλεπες απ’ έξω μπορούσες εύκολα να καταλάβεις για το πόσο καλή ομάδα είναι».

-Οι στόχοι σου με την ΑΕΚ;

-«Εγώ ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι σχεδόν έναν μήνα χωρίς αγώνες, όμως παραμένω σε καλή κατάσταση, προσπάθησα να προπονούμαι σχεδόν κάθε ημέρα στην Σουηδία και νιώθω ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση ώστε να μπορέσω άμεσα να ενταχθώ. Αλλά αυτό που είναι το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους της, παίζει σε όλα τα μέτωπα και πρέπει να διατηρηθούμε ψηλά».

-Πιστεύεις ότι θα προσαρμοστείς εύκολα;

-«Η διαδικασία δεν θα είναι δύσκολη για εμένα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έχω μιλήσει με τον Γιόχανσον και τον Αϊντάρεβιτς για τα δεδομένα της νέας μου ομάδας, αλλά δεν χρειάστηκε να τους ρωτήσω και πολλά πράγματα. Γνωρίζω τη χώρα, γνωρίζω την πόλη, το πρωτάθλημα και την ομάδα, δεν χρειάστηκε να τους κάνω πολλές ερωτήσεις. Στην οικογένειά μου και σε εμένα μας αρέσει πολύ η Αθήνα και η Ελλάδα, συνεπώς όπως είπα από την πρώτη στιγμή ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα να έρθω στην ΑΕΚ».

Χουλτ: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X