Δεν υπάρχει άλλος δρόμος: Μόνο ΠΡΟΚΡΙΣΗ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος: Μόνο ΠΡΟΚΡΙΣΗ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ μετά το επικό διπλό στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα υποδέχεται απόψε (19:30, CosmoteSport1/enwsi.gr) τον Ολυμπιακό για την ρεβάνς του 0-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξέρουν καλά ότι πρέπει να σκοράρουν και να κερδίσουν για να περάσουν στα ημιτελικά και έχουν το μεγάλο ψυχολογικό προβάδισμα έναντι του ΟΣΦΠ μετά τις δύο νίκες-ανατροπές.

Ο Χιμένεθ πιθανότατα θα επαναφέρει τον Λόπες αριστερά, είτε ως μπακ, είτε ως εξτρέμ. Αν παίξει πίσω ο Μπακάκης πιθανότατα θα πάει δεξιά αντί του Γκάλο, με Βράνιες και Τσιγκρίνσκι μπροστά από τον Μπάρκα.

Η μεσαία γραμμή είναι κλειδί. Ο Σιμόες είναι… ακούνητος και για να παίξει δίπλα του έχει το προβάδισμα ο Γαλανόπουλος, λόγω της φρεσκάδας που έχει και όχι μόνο σε σχέση με τον Κονέ.

Όλα δείχνουν πως ο Χιμένεθ θα διατηρήσει και στο ματς το 4-2-3-1. Με τον Αραούχο στην κορυφή και τον Χριστοδουλόπουλο στο δεξί άκρο. Και μένει η θέση του επιτελικού, πίσω από τον Αργεντινό φορ. Θεωρητικά ο Χιμένεθ θα προτιμούσε την επιλογή του Μασούντ, αλλά ο Ιρανός έπαιξε 90λεπτο την Κυριακή. Έτσι πιθανότατα να δούμε τον Μπακασέτα εκεί και τον Λόπες αριστερά.

Εκτός αν τελικά ο Χιμένεθ αποφασίσει να βάλει τον Λόπες ως αριστερό μπακ και ξεκινήσουν στην βασική ενδεκάδα και ο Μασούντ και ο Μπακασέτας, όπως την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Η ΑΕΚ θα έχει στο πλάι της χιλιάδες φίλους της. Υπολογίζεται πάνω από 25.000 Ενωσίτες να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για την πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά επί του ΟΣΦΠ.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του ντέρμπι και όλο το ρεπορτάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X