Είδαν Ολυμπιακό, κτύπησαν και πέναλτι

Μία νέα ΑΕΚ κάθε φορά! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως τον Ολυμπιακό έχουν… βαρεθεί να τον βλέπουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Σχεδόν… κυριολεκτικά. Όχι μόνο διότι τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχουν αντιμετωπίσει δυο φορές την ομάδα του Πειραιά και αύριο θα είναι η τρίτη, αλλά και γιατί κατά την προετοιμασία, βλέπουν τα αντίστοιχα ντέρμπι ξανά σε βίντεο. Όπως και πριν από το ντέρμπι της Κυριακής, έτσι και τώρα, ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε στους ποδοσφαιριστές του… Ολυμπιακό. Μάλιστα αυτή την φορά το βίντεο είχε μέσα και τα δυο προηγούμενα ματς που έγιναν στο Καραϊσκάκη. Και για το κύπελλο, αλλά και για το πρωτάθλημα.

Επίσης, εκτός από ανάλυση του Ολυμπιακού, η σημερινή τελευταία προπόνηση στα Σπάτα, είχε και προετοιμασία για όλα τα ενδεχόμενα στο αυριανό ματς. Όπου όλα τα ενδεχόμενα, βάλτε ακόμα και την διαδικασία των πέναλτι. Αν δηλαδή το ντέρμπι πάει στο 0-0. Γι αυτό και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Χιμένεθ έβαλε τους παίκτες του να εκτελέσουν από… ολίγα πέναλτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X