Η μεγάλη νύχτα της ΑΕΚ, νίκη +8 με Μπαϊρόιτ (19:30, LIVE enwsi.gr)

Η μεγάλη νύχτα της ΑΕΚ, νίκη +8 με Μπαϊρόιτ (19:30, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Είναι μια χρονιά που έχει πολλές εναλλαγές συναισθημάτων. Είναι αλήθεια, πως η ΑΕΚ έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα μόνη της, με την αναπάντεχη ήττα από την Στρασμπούρ στο κλειστό του ΟΑΚΑ πριν από δύο εβδομάδες. Όλα αυτά όμως, είναι παρελθόν.

Απόψε (19:30, Novasports2) η ΑΕΚ έχει τη μεγάλη πρόκληση, στη «μητέρα των μαχών», κόντρα στη γερμανική Μπαϊρόιτ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η Ενωση θέλει τη νίκη, ιδανικά και με πλεονέκτημα οκτώ πόντων για να καλυφθεί το χάντικαπ της ήττας με επτά στο πρώτο παιχνίδι, για να ελπίζει στην πρόκριση.

Η ΑΕΚ θέλει τη βοήθεια του κόσμου, που θα δώσει ώθηση στην ομάδα. Η κίνηση των εισιτηρίων ως τώρα είναι απογοητευτική, αλλά στην Ενωση ελπίζουν πως θα υπάρξουν πολλοί που θα σπεύσουν στο ΟΑΚΑ την τελευταία στιγμή. Αλλωστε, θα υπάρχει και έξτρα κίνητρο από την παρουσία 100 και πλέον φίλων της Μπαϊρόιτ,

Για την ΑΕΚ το θετικό είναι πως δεν έχει απουσίες. Ο Ντράγκαν Σάκοτα υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ντούσαν Σάκοτα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Η Ένωση μετρά τρεις σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και, με τη βοήθεια του κόσμου της, φιλοδοξεί πως θα πάρει τη νίκη-πρόκριση επί ενός δύσκολου αντιπάλου.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης ξεκινούν από 5 ευρώ.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του αγώνα από το κλειστό του ΟΑΚΑ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X