Μια επιστροφή... όνειρο -Ετσι το γιόρτασε η ΑΕΚ στο ξενοδοχείο (VIDEO)

Μια επιστροφή... όνειρο -Ετσι το γιόρτασε η ΑΕΚ στο ξενοδοχείο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχουν οι «μεταγραφές αεροδρομίου», υπάρχουν και οι… νίκες ξενοδοχείου. Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ζήσει από κοντά την τεράστια ανατροπή στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως περισσότεροι από χίλιοι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού και περίμεναν την αποστολή των νικητών να επιστρέψει εκεί.

Η νύχτα έγινε μέρα από τα καπνογόνα, τα τραγούδια και τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα για πάνω από δύο ώρες και οι θριαμβευτές αποθεώθηκαν από τους εκστασιασμένους οπαδούς. Ο δε σκόρερ της νίκης της Γιώργος Γιακουμάκης μεταφέρθηκε από το πούλμαν στο ξενοδοχείο στους ώμους των οπαδών!

Η κάμερα του AEK TV ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα: τα τελευταία μέτρα της διαδρομής του πούλμαν, την υποδοχή των παικτών και τα τραγούδια του θριάμβου, την άφιξη του Δημήτρη Μελισσανίδη και το… πάρτι στο ξενοδοχείο.

Απολαύστε το βίντεο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X