Μελισσανίδης: «Ακόμη δεν έχω καν ειδοποιήσει!»

Μελισσανίδης: «Ακόμη δεν έχω καν ειδοποιήσει!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το «διπλό» στο Καραϊσκάκη και οι μεγάλες αλλαγές στην ψυχολογία της ΑΕΚ απέναντι στους ανταγωνιστές της

– Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έμεινε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ που ήταν εκεί, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, μέχρι και λίγο μετά τις 12μισι.

– Όταν έφυγε, υπήρχαν λίγοι ακόμη φίλοι της ομάδας που περίμεναν κι έπεσαν πάνω του για συγχαρητήρια και φωτογραφίες.
Εκεί λοιπόν, στο lobby του ξενοδοχείου, που τη συγκεκριμένη στιγμή από δημοσιογραφική παρουσία, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ σε μια κίνηση σπάνια για τον ίδιο, είναι αλήθεια, σταμάτησε και γύρισε ενώ αποχωρούσε και μας έκανε μια δήλωση, που σίγουρα θα συζητηθεί.

– «Πριν μερικά χρόνια, όταν ξεκινούσε η ΑΕΚ από την Γ΄Εθνική και ήδη κάποιοι είχαν αρχίσει να ασχολούνται πολύ μαζί μας, είχα πει να μη βιάζονται, να έχουν υπομονή και να μη φοβούνται τόσο πολύ ήδη, γιατί εγώ θα τους ειδοποιούσα πότε θα έπρεπε να αρχίσουν να ετοιμάζονται και να φοβούνται… Δεν το έχω ξεχάσει και θυμίζω λοιπόν απόψε (σ.σ βράδυ Κυριακής) πως ακόμη δεν έχω καν ειδοποιήσει… Ακόμη δεν το έχω πει καν ότι πρέπει να αρχίσουν να φοβούνται…», ήταν ακριβώς η αποκλειστική δήλωση του Δ. Μελισσανίδη, που μεταφέρουμε σήμερα.

 

πηγή sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X