Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του "Καραϊσκάκης"

Εικόνες από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναγιώτης Τσιντώτας: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Είχε μια εξαιρετική απόκρουση στο 80’ σε σουτ του Μάριν. Επίσης Όσες φορές χρειάστηκε , είχε γρήγορες αλλά και σωστές αντιδράσεις. Ενώ είχε και μια πολύ καλή απόκρουση σε σουτ του Πάρντο, καθώς είχε μπροστά του, πολλούς παίκτες

Όγκνιεν Βράνιες: Έβγαινε πάντα πρώτος πάνω στον αντίπαλο του και κέρδιζε όλες τις μονομαχίες. Ήταν πάντα γρήγορος και σωστός στις αντιδράσεις του και δεν έχασε ποτέ καμία μάχη από τους αντιπάλους του. Είχε κάποια ζητήματα στο ξεκίνημα του ματς, αλλά συνολικά ήταν εξαιρετικός.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι : Ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε και έφερε το ματς στα ίσια. Είναι η συνολική μαγική του παρουσία. Αρχοντική εμφάνιση από τον Ουκρανό στόπερ για ακόμα μια φορά σε ντέρμπι. Μάλιστα αυτή την φορά μπήκε εξαιρετικά στο ματς και είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Κρατούσε σωστά την θέση του και κάλυπτε τους χώρους. Ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Αλλά το δεύτερο ήταν ακόμα καλύτερο.

Μιχάλης Μπακάκης: Μπορεί για μια ακόμα φορά να χρειάστηκε να παίξει ως αριστερό μπακ. Όμως για μια ακόμα φορά έδειξε πως είναι ένας σούπερ ακραίος μπακ. Με την ταχύτητα και τον δυναμισμό του, έβγαινε πάντα πρώτος και πάντα μπροστά από τους αντιπάλους. Στο πρώτο ημίχρονο, είχε εντολή, όπως πάντα, να μην ανεβαίνει από την πλευρά του, αλλά το δοκίμασε κάποιες φορές.  Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μαγικά αυτά που έκανε. Ακόμα και η μαγική σέντρα που έκανε στον Αραούχο, ήταν πάρε βάλε.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ήταν αυτός που έδωσε την ασιστ για το γκολ της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Βραζιλιάνος μπακ ανέβηκε πολλές φορές και το παιχνίδι της ΑΕΚ γινόταν περισσότερο από την πλευρά του. Δεν κατάφερε να περάσει σωστές σέντρες στην περιοχή του Ολυμπιακού, με εξαίρεση μια φορά. Όμως αμυντικά ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος.

Αντρέ Σιμόες : Πολλή δουλειά από τον αρχηγό της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή. Και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισε όλες τις μονομαχίες απ’ όλους τους χαφ του Ολυμπιακού. Ενώ και με την μπάλα στα πόδια προσπάθησε να βοηθήσει στην καλή κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή.  Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο πλησίαζε το τέλος, κρατούσε την μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο. Βεβαίως χάνει τον Ανσαριφαρντ στο γκολ του Ολυμπιακού. Αλλά δεν έχει σημασία με το ματς που έκανε.

Παναγιώτης Κονέ : Σε σχέση μάλιστα με το αντίστοιχο παιχνίδι κυπέλλου, δούλεψε πολύ στη μεσαία γραμμή και η παρουσία του ήταν αυτή που έπαιξε ρόλο, ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να έχει καλύτερη κατοχή της μπάλας. Έκανε βεβαίως ένα κρίσιμο λάθος στο πρώτο ημίχρονο, από το οποίο ο Ολυμπιακός έκανε την μοναδική του ευκαιρία. Και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλά, αλλά όσο περνούσε η ώρα, έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις.

Τάσος Μπακασέτας: Βοήθησε πολύ την ΑΕΚ σ’ όλους τους τομείς. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Έδωσε πολλές μάχες, προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά, το έκανε με τον τρόπο εντυπωσιακό.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος : Σούπερ ματς και από τον Λάζαρο. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, σχεδόν όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ γινόταν από την πλευρά του. Και το διαχειρίστηκε με εντυπωσιακό τρόπο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Κρατούσε μπάλα, ανέβαζε την ομάδα, δημιουργούσε προβλήματα. Ενώ δεν ξεχνούσε ποτέ και σε καμία φάση, να γυρίσει στην άμυνα και να δώσει βοήθειες στον Γκάλο.

Σοτζέι Μασούντ: Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην κατάφερε να βοηθήσει τόσο πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά συνέβαλα σημαντικά στο πρέσινγκ χαμηλά στην άμυνα του αντιπάλου. Και στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε πράγματα και θαύματα. Κρατούσε την μπάλα, είχε σωστές επιλογές και πήγε να βάλει μια γκολάρα, με την κεφαλιά που έσωσε ο Σισέ πάνω στην γραμμή.

Σέρχιο Αραούχο: Δεν ήταν από τα καλύτερα του βράδια σε ντέρμπι. Έτρεξε πολύ και βοήθησε σημαντικά στο πρέσινγκ χαμηλά στην άμυνα του αντιπάλου. Έβγαλε πολλή δουλειά τόσο στο πρώτο όσο και στο διάστημα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε ένα σουτ στο πρώτο ημίχρονο και μια κεφαλιά εξ επαφής στην αγκαλιά του Αραούχο στο δεύτερο.

Μάρκο Λιβάγια: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς, βοήθησε πολύ. Και καθοριστικά. Κρατούσε την μπάλα, ανέβαζε όλη την ομάδα ψηλά και άνοιγε σωστά το παιχνίδι της ΑΕΚ. Έστρωσε την μπάλα στον Γκάλο για να βγάλει την σέντρα για το νικητήριο γκολ της Ένωσης.

Κώστας Γαλανόπουλος : Μπήκε στο γήπεδο για να δώσει φρέσκα πόδια στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Και το έκανε με τρόπο εντυπωσιακό. Έτρεξε πολύ, κάλυψε πολλούς χώρους και κέρδισε πολλές μάχες από τους αντιπάλους του.

Γιώργος Γιακουμάκης: Ο άνθρωπος του αγώνα και πρόσωπο της βραδιάς. Πρώτον διότι από το πόδι του φεύγει η μπάλα και φτάνει στον Τσιγκρίνσκι στην ισοφάριση. Και δεύτερο και κυριότερον, διότι πέτυχε το γκολ που έδωσε στην ΑΕΚ τη νίκη. Φαινόταν πάντως από το πρώτο λεπτό που μπήκε στο γήπεδο ο Γιακουμάκης, πως ήταν φτιαγμένος για να σκοράρει. Φαινόταν από τον τρόπο που χόρευε τους αντιπάλους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X