Βαριά ήττα για την ΑΕΚ Κ20 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Βαριά ήττα για την ΑΕΚ Κ20 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαριά ήττα για τους Νέους της ΑΕΚ, καθώς ηττήθηκαν 4-1 από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στο Ρέντη για την 20η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός μόλις στο 3′ είχε ευκαιρία να σκοράρει με τον Ξενιτίδη και βρήκε δίχτυα στο 17′. Ο Σταύρος Κουγιός έβγαλε ασίστ στον Γιάννη Βάρκα μέσα στην περιοχή και εκείνος με το κεφάλι σκόραρε (1-0).

Στο 38′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουγιού έκανε το 2-0, ενώ στο 42′ η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 με τον Ασπρογιάννη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού.

Στο 80′, ο Βάρκας κέρδισε πέναλτι και ο Βρουσάι από την άσπρη βούλα έκανε το 3-1. Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε εκεί, αλλά σημείωσε και τέταρτο γκολ με τον Βάρκα στο 84′. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (12 γκολ) εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ξενιτίδη και με σουτ μέσα στη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Πανάγου, Κουγιός (58′ Τσερκώνης), Λάμπρου, Αγιώτης, Νεοφυτίδης, Χατζηϊωαννίδης (84′ Γαλούπης), Ξενιτίδης, Βάρκας, Βρουσάι, Βοΐλης (70′ Πέιος).

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης (86′ Μπότος), Ψάνης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Μπάμπης, Ασπρογιάννης, Σαρδέλης (80′ Χρηστόπουλος), Αντωνίου (80′ Ζιώγας), Γιούσης, Σπηλιώτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X