Αλλαξαν τα πράγματα και οι εποχές

Αλλαξαν τα πράγματα και οι εποχές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αποψινό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη δεδομένα κρίνει πολλά για τον τίτλο. Και επειδή στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά ότι σε περίπτωση αποτυχημένου αποτελέσματος, χάνουν τα… αυγά και τα πασχάλια, έβαλαν μπουρλότο στο ματς με τον ορισμό του ρέφερι.

Τα όσα είπαν για τον Τάσο Παπαπέτρου (που τυχαία ο πατέρας του έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού) αποδεικνύουν ότι δεν αντέχουν να μην ελέγχουν τα… πάντα. Να μην ορίζουν αυτοί ποιους θα σφυρίζουν, να μην έχουν την δεδομένη εύνοια από πριν για να ξέρουν τι θα συναντήσουν. Να αποφασίζουν μόνοι τους για όλους. Γιατί και τον Σιδηρόπουλο μπορεί να μην θέλουν  ούτε ως 4ο και να… φωνάζουν, αλλά η ΑΕΚ αδικήθηκε στο ματς Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη. Και με το αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών του ΟΣΦΠ και με το πέναλτι-αποβολή του Φιγκέιρας στο 94’ .

Οι παλιές εποχές πέρασαν. Άλλαξαν τα πράγματα. Κανείς δεν ξέρει από πριν τι θα γίνει. Μπορεί να ευνοηθεί ή να αδικηθεί, αλλά εκ των προτέρων τελείωσαν τα… γραμμένα.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να δημιουργήσει… ζούγκλα στο Καραϊσκάκη. Είναι το τελευταίο εντός έδρας ντέρμπι για φέτος με διεκδικητή τίτλου. Και δεν θα είναι… εκκλησία, όπως φαντάζεται ο συμπαθής Σάββας.

Και τώρα είναι το θέμα πως απαντά η ΑΕΚ. Πως αντιδρά η ΑΕΚ. Όχι οποιαδήποτε… ΑΕΚ. Η ΑΕΚ του Μελισσανίδη που φέτος διεκδικεί τίτλο για πρώτη φορά στα… ίσια.

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X