Καλύτερη σε όλα η ΑΕΚ...

Καλύτερη σε όλα η ΑΕΚ...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έκλεισε για την ΑΕΚ έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε, καθώς μετά την απόκτηση των Σοτζέι Μασούντ – Ερικ Μοράν την Πρωτοχρονιά, η Ένωση έκανε εντυπωσιακό φίνις με τη μεταγραφή του Νίκλας Χουλτ.

Μετά τις σοβαρές απώλειες των Μάνταλου-Γιόχανσον, η ΑΕΚ έπρεπε να κινηθεί, όσο τον δυνατόν περισσότερο και ταυτόχρονα όσο το επέτρεπε η δύσκολη χειμερινή μεταγραφική περίοδος, να αναπληρώσει τα μεγάλα κενά στο ρόστερ της. Με τις γρήγορες κινήσεις της διοίκησης και τις μεταγραφές του Ιρανού και του Ισπανού, το κατάφερε εν μέρει, κυρίως αριθμητικά και όχι αγωνιστικά.

Καθώς οι απουσίες των δύο πολύτιμων αρχηγών δύσκολα θα μπορούσε να αναπληρωθούν στον απόλυτο βαθμό, διότι και οι τέσσερις έχουν διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, τα κενά αναπληρώθηκαν.

Η θέση του αριστερού μπακ αποτέλεσε η μεγαλύτερη «πληγή» της Ένωσης στο πρώτο μισό της σεζόν, καθώς εκεί υπήρχε μόνο ο Έλντερ Λόπες και πιο πίσω το… χάος με τον Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος μπακ αποχώρησε και το κενό του αναπληρώθηκε από τον Χουλτ. Κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ, τουλάχιστον όπως γνωρίζουμε τον Σουηδό μπακ και τι μπορεί να προσφέρει, βγαίνει ενισχυμένη.

Η μόνη θέση που έμεινε δυσαναπλήρωτη είναι αυτή στο αριστερό άκρο της επίθεσης και μετά τις αποχωρήσεις των Πατίτο και Τρίστασον το κενό αυτό αναμένεται να καλυφθεί εκ των έσω. Όταν και εφόσον η ΑΕΚ θα αγωνίζεται με 4-2-3-1.

Πλέον, το πρωτάθλημα μπαίνει στην κρίσιμη καμπή του και ο μήνας αυτός αναμένεται να κρίνει πολλά για την Ένωση. Συγκριτικά λοιπόν, με τους άμεσους ανταγωνιστές, η ΑΕΚ βγαίνει αρκετά ενισχυμένη.

Αν υπολογίσουμε λοιπόν, πως ο ΠΑΟΚ έχασε τους Ζαμπράνο και Τσίμιροτ, δεν κατάφερε να τους αναπληρώσει, αποτυγχάνοντας να πάρει τους Μολέδο, Κουρμπέλη το πρόσημο είναι αρνητικό. Ενώ, στον Ολυμπιακό, η απόκτηση του Μιραλάς είναι μία μεταγραφή που θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά το μεγάλο πρόβλημα και τα κενά σε όλες τις γραμμές της «ερυθρόλευκης» άμυνας παρέμειναν, ενώ ταυτόχρονα δεν καλύφθηκαν μετά τις αποχωρήσεις των Φιγκέιρας και Βούκοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X