Ψάχνει χρήματα για να γλιτώσει την «καμπάνα» της UEFA η Παρί

Ψάχνει χρήματα για να γλιτώσει την «καμπάνα» της UEFA η Παρί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πώληση του Λούκας Μόουρα στην Τότεναμ έδωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν μία σημαντική οικονομική ανάσα, ωστόσο μέχρι το καλοκαίρι χρειάζεται κι άλλοι χρήματα για να ισορροπήσει τον ισολογισμό της.

Με την UEFA και το περιβόητο πρόγραμμα του Financial Fair Play να λειτουργεί πάνω από τους παριζιάνους ως «δαμόκλειος σπάθη» η ανάγκη αποκόμισης εσόδων μετά και τις πολυδάπανες περσινές αγορές των Νεϊμάρ και Μπαπέ (δανεικός με οψιόν) απέκτησε επιτακτικό χαρακτήρα.

Προς την κατεύθυνση αυτή έγινε η μεταγραφή του Λούκας Μόουρα στην Τότεναμ έναντι 28 εκατομμυρίων. Την ίδια στιγμή ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το RMCSport, απαιτούνται άλλα 45 εκατομμύρια μέχρι τις 30 Ιουνίου του προσεχούς καλοκαιριού ώστε να ισοσκελίσει η Παρί τον ισολογισμό της και να αποφύγει τυχόν «καμπάνα« από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X