Λαμπρόπουλος: «Θα μπούμε μόνο για νίκη στο Καραϊσκάκη!»

Λαμπρόπουλος: «Θα μπούμε μόνο για νίκη στο Καραϊσκάκη!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος συνεχίζει σταθερά τις πολύ καλές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της άμυνας, με τον Μανόλο Χιμένεθ να τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Ο δυναμικός στόπερ της ΑΕΚ μίλησε σήμερα στη Nova για τον αγώνα της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι η Ενωση θα μπει για να κερδίσει «Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο. Τώρα δεν θα είναι ίδιο ματς, άλλοι στόχοι στο πρωτάθλημα. Διακυβεύονται πάρα πολλά πράγματα σε αυτό το ματς. Αν κερδίσουμε θα είμαστε ισόβαθμοι ή πάνω από τον Ολυμπιακό. Αν δεν κερδίσουμε πρέπει να καλύψουμε μεγάλη διαφορά και να εξαρτόμαστε από τους άλλους δύο διεκδικητές. Θα μπούμε για να κερδίσουμε από το πρώτο λεπτό και ελπίζω να το καταφέρουμε. Γενικά προηγουμένως υπήρχαν δύσκολες καταστάσεις στα αποδυτήρια, για προπονητές, διοικήσεις και για τους οπαδούς μετά από τέτοια ντέρμπι. Υπάρχει πίεση. Τώρα αυτό το ματς είναι τελικός, το βλέπουν όλοι έτσι. Το πρωτάθλημα είναι 30 αγωνιστικές. Αν είχαμε κερδίσει Απόλλωνα Σμύρνης και Λάρισα στα δύο ματς που μείναμε στο 0-0 θα ήμασταν από πάνω τώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X