Μασούντ: «Θα τα πούμε στο γήπεδο με τον Ανσαριφάρντ...»

Λόπες: «Με απόλυτη σοβαρότητα με τον Ολυμπιακό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμα ένα ματς, ο Σοτζέι Μασούντ έδειξε πόσο χρήσιμος είναι για την ΑΕΚ του Μανόλο. Ο Ιρανός επιτελικός μίλησε στην κάμερα της NOVA για όλους και για όλα. Εκθείασε τον αρχηγό της Ένωσης, Πέτρο Μάνταλο, ενώ τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα. Παράλληλα, έστειλε και ένα… προειδοποιητικό μήνυμα στον φίλο του Καρίμ Ανσαριφάντ, ενόψει των δύο αναμετρήσεων που έρχονται αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιρανού παικταρά:

«Έχω εξηγήσει ότι έχω διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και βοηθάει την ομάδα αλλά έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με εμένα, που προσπαθώ παράλληλα να τη βοηθήσω με τον τρόπο μου. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ΑΕΚ, ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου προκειμένου να ενσωματωθώ γρήγορα και να βοηθήσω την ομάδα μου.

 Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εγώ ως νέος παίκτης οφείλω να μάθω τα ατομικά χαρακτηριστικά των συμπαικτών μου, να τους γνωρίσω, θα μου πάρει λίγο χρόνο παραπάνω αυτό μέχρι να βρούμε χημεία και να βγαίνουν εύκολα οι συνεργασίες μεταξύ μας. Είναι βέβαιο ότι η ΑΕΚ είναι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Έχω πει ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό κάθε μέρα στην προπόνηση, όλοι θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά προκειμένου να κερδίζουμε χρόνο συμμετοχής.

Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι 11 θα παίξουν σε κάθε αγώνα, με τις αλλαγές είμαστε το πολύ 14, αυτό σε εισαγωγικά ίσως είναι μια αδικία, αλλά παράλληλα και ο κανόνας το ποδοσφαίρου. Έτσι, ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να δίνει όλη την εβδομάδα τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να επιλεχθεί. Όσον αφορά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, είναι φίλος μου, πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή προτιμώ να μιλήσω στο γήπεδο, μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.

Σχετικά με την Εθνική Ιράν, δεν μπορώ να δώσω μια απλή απάντηση για αυτό το ζήτημα, θα μπορούσαμε να συζητάμε μια ολόκληρη μέρα για τα όσα αισθάνομαι. Για να μην αποφύγω την ερώτησή σας, εγώ προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις προκειμένου να είμαι έτοιμος και βαθιά μέσα μου εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να φορέσω ξανά τη φανέλα της Εθνικής της πατρίδας μου στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X