Λόπες: «Ο Φιγκέιρας ερχόταν συνέχεια με το γόνατο, δεν έπεσα μόνος μου!»

Εικόνες από το Μπνέι Σακχνίν – ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έξαλλος ήταν μετά τη λήξη του ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ χαφ της ΑΕΚ τα είχε με τον Φιγκέιρας, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις τον έπαιξε «βρώμικα». Ο συμπατριώτης του μπακ του Ολυμπιακού έχει ρίξει πολλές κλωτσιές στο προχθεσινό ματς και τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις τα μαρκαρίσματά του ήταν επικίνδυνα.

Ο Λόπες μετά τη λήξη του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» μιλώντας στο «Filathlos.gr» τόνισε: «Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μία δύσκολη έδρα. Μέχρι τη ρεβάνς υπάρχουν άλλα παιχνίδια μπροστά μας τα οποία είναι εξίσου σημαντικά».

Όταν τον ρωτήσαμε για την αψιμαχία με τον Φιγκέιρας και τη φάση στο τέλος της αναμέτρησης, μας απάντησε: «Δεν ξέρω τι έκανε ακριβώς. Εγώ ξέρω ότι δεν έπεσα μόνος μου. Με τον Φιγκέιρας γνωριζόμαστε από την Πορτογαλία. Σε κάθε φάση ερχόταν με το γόνατο. Αυτό του είπα και στο τέλος. Το έκανες μία, δύο, τρεις, τέσσερις φορές… Έλεος»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X